Samsung UE55D8005

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Konklusjon

Design har Samsung lenge hatt bra tak på, men den nye 8000-serien er det beste vi har sett fra selskapet. Rammen rundt skjermen er kun en centimeter tykk og er laget i aluminium. Nedre del av rammen er litt tykkere, for der sitter logoen til Samsung, som lyser hvit og tilfører totalinntrykket det lille ekstra.

Men selv med den smekre designen har ikke Samsung latt bildekvaliteten komme andre rekke. For D8005 er den beste LCD-skjermen med Edge-LED vi har testet til nå. Sortnivået har blitt meget bra, samtidig som både farger og skarphet gjengis presist. Dog trenger hvitbalansen litt justering etter vår mening, for bildet er litt for blå i fargene ut av esken. Denne kan du selv justere via menyen. Les mer omhvilke innstillinger vi brukte på side tre av testen.

3D-funksjonen på D8005 har blitt mye bedre kontra hva den var på fjorårets UE46C8705. Spesielt har problemene med at 3D-bildene oppleves doble, også kalt crosstalk, blitt kraftig redusert, selv om vi ved enkelte tilfeller så spor av det fortsatt. Også dybdefølelsen har blitt mye bedre, og styrker dermed 3D-følelsen når du ser film med brillene på.

Menyene har blitt enklere og mer logiske i bruk på D8005, som også fått mange flere interaktive muligheter. Du kan installere applikasjoner direkte på TV-en og det er også lagt mer vekt på sosiale medier. Blant annet kan du se programmet ditt på den ene siden av skjermen samtidig som oppdateringene fra Facebook vises på den andre siden.

Er du ute etter en design-TV, er Samsung UE55D8005 den stiligste skjermen på markedet akkurat nå. I hvert fall til prisen. Men det er ikke bare et smekkert ytre som er gjennomført. Bildekvaliteten er også imponerende bra og er dermed et Anbefalt produkt-stempel verdig.

Finn beste pris på Samsung UE55D8005 her


+ Råstilig design
+ Meget bra bildekvalitet, spesielt i HD
+ Mange interaktive muligheter
+ Beste sortnivå vi har sett på en Edge-LED


- Stiv pris
- Kun en 3D-brille med i esken
- Treg nettleser

Sjekk også ut

Er du ute etter en god 3D-skjerm, men heller ønsker plasma i stedet for LCD, bør du se nærmere på vår test av Panasonic TX-P50GT30. Her får du en knallgod 3D-plasma til rundt 16 000 kroner.

Samsung UE55D8005

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen