Test

Samsung UE46C7705

Samsungs nye 7000-serie gir deg slank design til en billig penge.

Testresultater

Samsung UE46C7705

Positive ting Fint design, lys i fjernkontrollen, Bra bildekvalitet, Meget god på bevegelse
Negative ting Ikke innebygd Wi-Fi, dårlig lyd, noe crosstalk på 3D0

Testresultater

Samsung UE46C7705

Positive ting Fint design, lys i fjernkontrollen, Bra bildekvalitet, Meget god på bevegelse
Negative ting Ikke innebygd Wi-Fi, dårlig lyd, noe crosstalk på 3D0

Vi har fått inn Samsungs nye mellomklasseskjerm på testbenken, UE46C7705. Dette er den billigste modellen fra Samsung som støtter 3D, og den deler mange av egenskapene til sine storebrødre; C8705 og C9005.

Samsungs nye 7000-serie er den billigste LCD-skjermen fra selskapet som støttet 3D. C7705 har også 200 Hz-teknologi som sikrer myke bevegelser i bildet.

Skjermen har kantmontert LED-belysning, som gir et bedre sortnivå en vanlig LCD, og samtidig gjør at skjermen blir tynnere.Design

C7705 har også mye av samme trekkene som C8705 i designen. Rammen er i sortfarget plast med rene fine linjer, og yterkanten av rammen har en gjennomsiktig kant.Nederst på fremsiden av den gjennomsiktige kanten er det flere berøringsknapper, der du blant annet kan slå av og på apparatet eller justere volumet.Foten som følger med er den samme som C8705 bruker. Den har fire sprikende plastben som er lakkert i krom. Denne foten syns vi gjør seg godt til TV-en og bidrar til å løfte helhetsinntrykket av designen.Brukervennlighet

Samsung har samme meny på alle sine flatskjermmodeller. Menyen er ryddig og oversiktlig,  der du kan bla deg videre i underkategorier, som for eksempel å justere bildet eller søke inn kanaler. Når du flytter markøren på et valg får du en praktisk hjelpetekst nederst på skjermen.
Du får med samme fjernkontroll til C7705 som blant annet leveres sammen med C8705 og plasmautgaven av C7705. Kontrollen er grei å bruke, men krever noe tilvenning. Et pluss at fjernkontrollen har mulighet for å lyse opp tastene.

Les videre i testen av C7705 her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen