Samsung tar drittjobben

Nå slipper du å bruke tid på å støvsuge – Samsungs nye robot gjør jobben for deg.

Selv om værvarslet for den kommende påske kanskje ikke ser lovende ut, er det vel nok mange andre ting du kunne tenke deg å bruke tiden din på enn å støvsuge. Nå kan du gå en tur ut på ski, eller tilbringe fritiden med god samvittighet – her er Samsungs nyeste robot.

Selskapet lanserer nemlig en ny støvsugerrobot, som med sine 38 sensorer tar seg av hybelkaninene mens du for eksempel er på jobb. Med en innebygget timer kan du selv bestemme når roboten med navnet Navibot skal støvsuge for deg.

Intelligent

Den nye støvsugeren fra Samsung er en selvgående robot som leser rommet. Navibot kan ved hjelp av sine sensorer ”se” eventuelle hindre som for eksempel sofa, bord eller bokhyller. Ved hjelp av ”synet” sitt kan den beregne den beste og mest effektive ruten gjennom stua di, og ploger på samme måte som en bonde frem og tilbake, på hver side av eventuelle hindre.

Skulle du ha en trapp behøver du ikke bekymre deg for at Navibot skal ta sin siste reise ned trinnene. Støvsugeren er nemlig utstyrt med følere som gjør at den ikke kjører ut utfor ”stupet”. Derimot klarer den fint å kjøre over for eksempel dørterskler slik at den kan ta regngjøringen i flere rom. Er det rom den ikke skal kjøre støvsuge i, kan du stenge disse ved hjelp av en IR-sender. Roboten er også utstyrt med utstående børster slik at den kommer inntil eventuelle hjørnet og lister, og har en gummikant slik at den ikke lager merker dersom den butter borti for eksempel sofaen.

Navibot har en anbefalt utsalgspris på 5 800 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen