Samsung slipper spenstig spillbærbar
Teknofil
(Bilde: Samsung)

Samsung slipper spenstig spillbærbar

Ivy Bridge, 3D og knallgul moro.

Sør-Koreanske Samsung har fått mye oppmerksomhet for sin ultraportable 9-serie, men lager en rekke andre bærbare i tillegg – også modeller rettet mot spillere.

Samsung Series 7 Gamer er kjent for gode spesifikasjoner, men kanskje ikke den mest spenstige designen. Stilen har som kjent en del å si i gaminglaptop-segmentet, der spesielt Alienware, Asus og MSI er store.

Og det ser ut til at Samsung har planer om å friste med noe litt mer spenstig nå. På sin Tomorrow Blog viste de fram en oppgradert utgave av sin 17,3-tommers bærbare spillmaskin: Series 7 Gamer Yellow 3D.

Oppgradert til Ivy Bridge

Den knallgule PC-en har naturligvis fått Intels nye Ivy Bridge prosessorplattform, der firekjerneren Core i7-3610QM på 2,3 GHz skal holde hjulene i gang. Med på laget er opp til 16 GB RAM og lagringskombinasjonen 128 GB SSD pluss en tradisjonell harddisk på én terabyte.

AMD Radeon HD 7870M med 2 GB minne skal ta seg av grafikken for denne 3D-laptopen, mot et Geforce GTX 675M fra Nvidia på den vanlige 2D-modellen.

Skjermen har naturligvis Full HD-oppløsning (1920 x 1080 piksler) og skal ha en lysstyrke på hele 400 nits. Av andre fine egenskaper nevner vi bakgrunnsbelyst tastatur og spillmodus med turboavkjøling.

I Sør-Korea slippes maskinen i dag, den 14. august. For Norge vet vi ikke helt hvis eller når den gule Series 7 Gamer dukker opp i butikkene, men siden det er et lite bilde av den på Samsungs norske hjemmesider, satser vi på at den gjør det snart.

Kilde: MaximumPC

(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen