Den nye, eksklusive Gear S2-varianten.
Den nye, eksklusive Gear S2-varianten. (Bilde: Samsung)

Samsung slipper ekstremt eksklusiv smartklokke

Den nye spesialutgaven av Gear S2 er for dem med veldig dyr smak.

I et forsøk på å gi smartklokker større appell overfor de designbevisste har flere produsenter begynt å lansere smartklokker som ligner på vanlige armbåndsur, noe som også gjelder luksussegmentet. Nå har Samsung dratt sløret av en ny modell for de estetisk kravstore.

Klokken er en spesialversjon av Samsung Gear S2 og er utviklet i samarbeid med Grisogona, en sveitsisk smykkeprodusent. Produktet ble avslørt under den pågående smykkemessen Baselworld i Sveits.

Gull, diamanter og eksklusivt skinn

Det som gjør klokken spesiell er først og fremst at klokkehuset delvis er laget av gull, og at både rammen rundt urskiven og selve klokkehuset er prydet med intet mindre enn 100 diamanter, både hvite og sorte sådanne.

Klokken er prydet med over 100 diamanter.
Klokken er prydet med over 100 diamanter. Foto: Samsung

I tillegg er reimen laget av et materiale som heter «galuchat», som er en type eksklusivt haiskinn fra Asia. 

Den diamantbelagte rammen kan dreies fritt helt rundt og gir tilgang til de ulike applikasjonene og funksjonene, som varslinger og aktivitetslogg. Selve skjermen er en 1,2-tommers AMOLED-skjerm med en oppløsning på 360 x 360 piksler.

Tilgjengelig til sommeren

Klokken har ellers 4 GB lagringsplass, 512 MB minne og støtte for både Wi-Fi, Bluetooth 4.1, NFC-teknologi og trådløs lading. Batteriet er på 250 mAh, noe som ifølge Samsung skal holde til 2-3 dagers bruk. 

Kanskje ikke helt uventet vil klokken kun lages i et begrenset antall som vil bli tilgjengelig til sommeren. Prisen er ikke kjent, men med tanke på byggematerialene må du nok belage deg på et realt innhugg i feriepengene dersom du har lyst på et eksemplar.

Vil du heller ha en smartklokke som takler vær og vind? Da er nok Nixons nye modell noe for deg »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen