Samsung slår på stortromma

Samsung slår på stortromma

Lanserer tre nye systemkameraer med wifi-støtte.

Samsung NX210

Dette blir kameraet som skal erstatte Samsung NX200, men forbedringene er i utgangspunktet heller få. Stort sett dreier det seg om ting som allerede er nevnt, som noe bedre videokvalitet, raskere skuddtakt, og innebygget trådløst nettverk.

Samsung NX210 ... praktisk talt.
Samsung NX200 ... praktisk talt.

Samsung NX210 vil ytre sett bli praktisk talt identisk med NX200, med unntak av at det i utgangspunktet kun er versjonen med sølvfarget toppdeksel som vil bli tatt inn i Norge. Vi har i skrivende stund ennå ikke fått et bilde av NX210, men bildet ovenfor vi gi deg et 99% korrekt inntrykk av hvordan kameraet vil bli seende ut.

NX210 vil ikke få samme skjerm som NX20, men en noe dårligere en av OLED-typen. Vi var imidlertid ikke i stand til å se noen forskjell på dem i praksis, da Samsung var innom med alle de tre nye kameraene.

Akkurat som NX20 vil NX210 få støtte for komprimerte RAW-filer, og den samme støtten vil også dukke opp i NX200 i en fremtidig firmware-oppdatering.

Samsung NX210 vil komme på markedet i Norge i løpet av mai, og veiledende pris vil bli omtrent 7300 kroner, inklusive 18-55 mm kitobjektiv. Også her vil den lille blitsen du ser på bildet følge med.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen