Samsung med gigantmobil eller mininettbrett
(Bilde: Tenaa.com.cn)

Samsung med gigantmobil eller mininettbrett

En helt ny 7-tommer er avslørt via FCC-dokumenter.

Samsung lanserer snart et nytt produkt med sjutommers skjerm. Det går frem av sertifiseringsdokumenter fra amerikanske FCC (Federal Communications Commision), skriver Sammobile.com.

Produktet omtales i dokumentene med modellnavnet SM-T2558, og har tidligere også dukket opp i forbindelse med dokumenter fra kinesiske telekom-reguleringsmyndigheter. Basert på skjermstørrelsen, ville vi normalt ha omtalt produktet som et nettbrett  – men bilder av produktet i dokumenter fra kinesiske reguleringsmyndigher og tegninger i FCC-dokumentene viser et produkt som har mange likheter med Samsungs mobiltelefoner. 

Foto: FCC

Lang og smal

Telefonen, nettbrettet, eller brettmobilen om du vil, har et høydeformat som minner om en mobiltelefon. Ifølge Sammobile har det gått rykter om at modellen vil bli lansert som Galaxy W i Sør-Korea og kanskje som Galaxy Mega 2 i andre markeder. 

På en etikett som skal være plassert bak batteridekselet står det «Mobile Phone», men T-en i modellbetegnelsen SM-T2558 brukes vanligvis på nettbrett.

Uansett hva den nye Samsung-modellen blir, så er det allerede klart at den vil få en 720p-skjerm, en firekjerners 1,2 GHz prosessor (kanskje en Snapdragon 400), samt et kamera på åtte megapiksler. 

Lurer du på hvilken mobiltelefon du skal kjøpe? Sjekk vår toppliste!

(Kilder: Sammobile.comPhoneArena, FCC)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen