(Bilde: Samsung Taiwan / YouTube)

Samsung lokker med metall

Mystisk reklamefilm avslørte litt for mye.

For ikke lenge siden lanserte Samsung Taiwan en video på YouTube, hvor det sørkoreanske selskapet viste fram utsnitt av en mystisk smarttelefon med metalldeksel, slank profil og angivelige 4G-egenskaper.

Dette fikk flere på Internett til å spekulere i om det muligens dreide seg om Samsung Galaxy S5 eller en helt ny toppmodell, men et lite serienummer på telefonen kunne derimot avsløre at det var snakk om Samsung Galaxy J. Dette er en 5 tommer stor kraftkar som foreløpig er sluppet i Japan, og nå er telefonen altså på vei til Taiwan.

Toppspesifikasjoner

Datoen «9. desember» ble også hintet til, og i dag kunngjorde Samsung sin Galaxy J offisielt for Taiwan. Spesifikasjonene er stort sett de samme, med en 5 tommer stor Super AMOLED-skjerm i Full HD, Snapdragon 800-brikkesett, 3 GB RAM, 32 GB internminne med støtte for microSD for enda mer plass.

Samsung Galaxy J ser altså ut til å bare bli tilgjengelig i Japan og Taiwan inntil videre, og innbyggerne her kan ellers dra nytte av Android 4.3 Jelly Bean, et hovedkamera på 13 megapiksler og et batteri på 2600 mAh.

Mystisk modell dukket opp i ytelsestest:
Samsung Galaxy S5 kan være avslørt »

(Kilder: Engadget og Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen