Nye Samsung TabPro S.
Nye Samsung TabPro S. (Bilde: Colourbox7432408, Samsung)

Samsung lemper mer minne og lagringsplass inn i Surface-konkurrenten sin

Lanserer ny TabPro S i elegant innpakning.

I tillegg til nye produktlanseringer er det også populært å slippe renoverte versjoner av eksisterende produkter blant teknologiaktørene. Nå har Samsung dratt sløret av en ny utgave av det snasne nettbrettet de viste frem på CES-messen i januar, TabPro S, en slags Microsoft Surface-rival.

Den nye versjonen av TabPro S er riktignok ikke en total overhaling, men har likevel fått noen betydningsfulle oppjusteringer.

Dobbelt så mye lagringsplass og minne

Først og fremst har nettbrettet nå fått både dobbelt så mye lagringsplass og dobbelt så mye minne. Det betyr at nye TabPro S kan skilte med en SSD på 256 GB og 8 GB minne, mot 128 GB og 4 GB på den forrige modellen.

Foto: Samsung

Den andre store endringen er at den nye utgaven byr på en lekker, gullfarget innpakning, både på selve nettbrettdelen og på den medfølgende tastaturdelen. Utover dette ser designet relativt uendret ut. Nettbrettet er for øvrig lett, og veier kun 693 gram uten tastatur.

8000 kroner i USA

Når det gjelder innmat har nettbrett som før en Intel M3-prosessor på 2,2 GHz med Skylake-arkitektur, en 12-tommers skjerm med en oppløsning på 2160 × 1440 piksler, front- og hovedkamera på 5 megapiksler og et batteri på 5200 mAh. Dette skal holde til 10,5 timers bruk, ifølge Samsung.

TabPro S er som sagt et produkt i samme segment som Microsofts Surface-nettbrett og er dermed altså ikke Android-basert, men kommer med Windows 10. Produktet blir først tilgjengelig i USA til en pris på 1000 dollar, litt over 8000 kroner, og norsk pris og lansering er ikke kjent.

Apple kan snart lansere nye nettbrett: Ryktene sier at hele tre nye iPad Pro-modeller er underveis »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen