Batman: Arkham Origins er et av de tilgjengelige spillene.
Teknofil
Batman: Arkham Origins er et av de tilgjengelige spillene. (Bilde: Warner)

Samsung lanserer spillstrømming for Smart TV-ene sine

Nå trenger du ikke konsoll eller PC for å spille.

GameFly Streaming er en abonnementsbasert tjeneste som lar deg spille spill via nettet. Det fungerer omtrent som Netflix, bare at i stedet for å se på video spiller du spill.

Tjenesten er i utgangspunktet bare tilgjengelig i USA og Canada, men nå har Samsung lansert GameFly Streaming for sine Smart TV-kunder i Norden.

Tre pakker

Et utvalg av spillene tilgjengelig på tjenesten.
Et utvalg av spillene tilgjengelig på tjenesten. Foto: GameFly

De har tre forskjellige pakker å velge mellom – Hardcore-pakken (69,99 kroner måneden), Lego-pakken (69,99 kroner måneden) og All Around-pakken (59,99 kroner måneden).

Det ser ikke ut som utvalget spill er kjempestort, og generelt virker det som spillene stammer fra forrige konsollgenerasjon. Men for de som ikke har konsoll, eller har lyst til å spille på PC-en, kan det jo være interessant å ta en titt.

– Det er på tide å si farvel til alle bokser, ledninger og DVD-er som hoper seg opp i stuen. Med GameFly trenger du kun en kompatibel Samsung Smart TV og en spillkontroll for å nyte den beste spillopplevelsen, sier Marko Nurmela, visepresident for marked og kommunikasjon i Samsung.

Du må ha en Smart TV fra 2014 eller nyere for å kunne bruke tjenesten (J5500 og nyere, eller H5500 og nyere). Samsung anbefaler at du enten bruker Xbox 360-kontroller med ledning, Logitech F310 eller Logitech F710.

Du må selvsagt også ha en ganske god bredbåndstilkobling, og Samsung anbefaler at du har koblet TV-en til nettet ved hjelp av ledning, eller har 5 Ghz WiFi.

Har du en Smart TV?
Slik styrer du flere dingser med fjernkontrollen din »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen