Samsung klar med sin første Android Wear-klokke

Samsung klar med sin første Android Wear-klokke

Satser på Googles nye Android-versjon beregnet på smarttilbehør.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Årets Google I/O startet i kveld, og som ventet var det masse nytt om Googles Android Wear-plattform, som er en versjon av Android beregnet på smartklokker og andre «ha-på-dingser».

Samsung benyttet anledningen til å lansere sin første smartklokke basert på Android Wear. Fra før har Samsung smartklokker basert på en egenmodifisert versjon av Android (Galaxy Gear) og en klokke basert på Tizen-operativsystemet.

Den nye klokken har fått navnet Gear Live, og det store spørsmålet nå er om Samsung har valgt å forlate Tizen for å gå tilbake til Android igjen – eller om de ønsker å satse videre på begge plattformene. 

Ligner Gear 2

Klokken har utseendemessig mye til felles med dagens Gear 2-klokke fra Samsung. Spesifikasjonene er foreløpig ikke kjent, men tidligere rykter har gått på at den vil komme med en 1,63-tommers Super AMOLED-skjerm, 512 MB RAM, 4 GB lagringsplass og et batteri på 300 mAh, skriver PhoneArena.com.

Samsung Gear Live blir tilgjengelig i Google Play Store allerede i dag. Om det gjelder også Norge, vet vi foreløpig ikke. 

Les mer: LGs nye Android Wear-klokke ble også offisielt lansert »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen