(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Mobilen.no)

Samsung jobber med design 3.0

De første detaljene for design 3.0 har lekket ut fra møter i selskapets toppledelse.

Koreanske Samsung skal nå være i gang med å designe neste generasjons mobiltelefoner. I et strategimøte på tirsdag diskuterte selskapets toppledelse arbeidet med nytt design.

For ledelsen i selskapet er det viktig at Samsung har en designprofil som gjør det enkelt for kundene å identifisere en Samsung-telefon ved første øyekast.

Neste generasjons mobildesign skal heller ikke bare fokusere på teknologi og eksteriør. I fremtiden blir det viktig å skape positive verdier og å skape dialog med brukerne, sier selskapet.

Design gir forsprang i tøft marked

Nettopp design er årsaken til at Samsung er verdens desidert største produsent av smarttelefoner. Markedet for mobiltelefoner er imidlertid preget av skarp konkurranse. Finske Nokias vanskelige situasjon viser at mobilprodusenter som Samsung må være på tå hev hele tiden for å beholde forspranget.

Nettstedet Mobilfakta anser modellen Galaxy S II for å være Samsungs første designgenerasjon, mens Galaxy SIII og S4 utgjør andre generasjon. Hvordan kundene mottar tredje generasjons design vil derfor bli avgjørende for om Samsung klarer å holde markedsposisjonen i fremtiden.

Les også vår proffguide til Samsung Galaxy S4 >>

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen