(Bilde: Samsung)

Samsung hinter om vanntett Galaxy S5

Virker som den kan bli vanntett, tøffere og skapt for «selfies».

Neste uke går mobilmessen Mobile World Congress av stabelen. Samsung har allerede gjort det klart at de kommer til å lansere sine nye modeller allerede den første dagen. Etter flere ganske åpenbare hint, råder det liten tvil om at det er snakk om Galaxy S5 som vil vises frem. 

Nå har Samsung sluppet en ny reklamevideo for å hause opp stemningen rundt lanseringen. I videoen dukker det opp drøssevis av ulike bilder og ord, hvor tallet 5 er å finne på hvert eneste bilde. Men, det er ikke fem-tallet som er interessant, men heller ordene og noen av de akkompagnerende bildene. 

Tåler vann?

Foto: Samsung

Ord som Wet, Alive og Outdoor dukker for eksempel opp, og med bilder som viser alt fra vannsprut til vakker natur, kan det tenkes at de hinter om at Galaxy S5 vil bli både vanntett og støtsikker. 

Andre ord som blir nevnt er speed, og tidligere rykter har sagt at Samsung vil gå tilbake til røttene med S5-en, og fokusere på å lage både innmaten og skjermen mye bedre. 

Foto: Samsung

Samsung nevner også «selfie», og det kan tenkes at kameraapplikasjonen på telefonen vil ha noen egne funksjoner for selvportrett. 

Samsungs MWC-pressekonferanse starter mandag den 24. februar, klokken 20:00 norsk tid. Søsternettstedet vårt Amobil.no vil følge hendelsen live.

Du kan forøvrig se den korte reklamefilmen til Samsung her: 

Ryktene stopper ikke der: 
Galaxy S5 får fingeravtrykksleser »

(Kilde: Tech Crunch)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen