Den nye Black Pearl-utgaven av Galaxy S7.
Den nye Black Pearl-utgaven av Galaxy S7. (Bilde: Samsung)

Samsung har lansert en ny og lekker utgave av Galaxy S7

«Pianolakk»-versjonen er nå offisiell.

Forrige måned dukket det opp rykter om at Samsung skulle etterape Apple og lansert en glinsende, sort utgave av sin Galaxy S7. Litt senere kom de obligatoriske, lekkede bildene av telefonen, og nå har Samsung endelig offisielt dratt sløret av den nye utgaven.

Det nye fargealternativet, som er det syvende i rekken, heter Black Pearl og er ment å «utstråle kvalitet og luksus», for å bruke Samsungs egen markedsføringssjargong.

Foto: Samsung

Kun tilgjengelig på 128 GB-utgaven

Det er verdt å merke seg at den nye Black Pearl-fargen kun blir tilgjengelig på Galaxy S7-utgaven med 128 GB lagringsplass. Den skal bli tilgjengelig i «utvalgte markeder» den 9. desember, men det er uvisst om Norge er blant disse, eller når utgaven eventuelt vil bli tilgjengelig her på berget.

Uten å faktisk holde telefonen i hånden er det vanskelig å si hvordan den skiller seg fra den blanksorte iPhone 7-utgaven, men Samsungs variant ser relativt lik ut. Det kan igjen bety at mobilen kan være mottakelig for små riper, som Apple har bekreftet at den gagatsvarte iPhone 7-modellen er.

Det har også kommet frem at fargen er vanskelig å fremstille, noe som kan resultere i at varianten kan bli vrien å få tak i, men det er uvisst om dette også vil gjelde Samsungs modell.

Ryktene om Galaxy S8 kommer stadig hyppigere: Nå ser det ut til at mobilen skal droppe hodetelefoninngangen »

(Via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen