Hva med et smart surfebrett?
Teknofil
Hva med et smart surfebrett? (Bilde: Samsung/YouTube)

Samsungs Galaxy-surfebrett er ikke en aprilspøk

Lar deg få tekstmeldinger mens du er ute og surfer.

I disse «smart-tider» er det om å gjøre å koble flest mulig ting til nettet i et håp om å vekke publikums begeistring, en utvikling som noen ganger får produsentene til å kaste en aldri så liten skruball. Nå har Samsung vist frem noe så sjeldent som et smart surfebrett.

Nettstedet The Next Web har snappet opp en promoteringsvideo produsert av Samsungs brasilianske mobilavdeling som viser det uvanlige produktet i aksjon. Surfebrettet har fått navnet «Samsung Galaxy Surboard».

Drives en en Galaxy-mobil

Det er ikke så mye som er kjent om produktet ennå, annet enn det man kan tyde av videoen, og det er ennå uvisst om brettet i det hele tatt er ment for forbrukermarkedet.

I promovideoen kommer det frem at surfebrettet drives av en Galaxy S7-mobil som plasseres i egen «skuff» på brettet, og kan vise ulike typer informasjon på en form for skjerm på oversiden av selve brettet.

Slik ser Samsung Galaxy Surboard ut.
Slik ser Samsung Galaxy Surboard ut. Foto: Samsung/YouTube

Viser meldinger

Skjermen kan blant annet vise tekstmeldinger fra folk på land, i tillegg til sanntidsinformasjon om vindretning og bølgeforhold. Meningen er også at en eventuell trener kan gi surferen tips og råd fra land.

Som The Next Web peker på spørs det hvor nyttig produktet er. Informasjon om forhold er gjerne noe overflødige når man allerede befinner seg på sjøen, og det er slett ikke sikkert at folk er spesielt lystne på å være nettilkoblet mens man er ute og nyter bølgene. 

Som sagt er det imidlertid ennå uvisst om eller når brettet skal lanseres på forbrukermarkedet, men videoen kan du i alle fall se under.

Savner du flere smarte gjenstander på badet? Her er et berøringssenstivit smartspeil »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen