Samsung glapp Galaxy Tab Pro 10.1

Samsung glapp Galaxy Tab Pro 10.1

Ble fjernet fra nettsidene.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Samsung har ifølge nettstedet GSM-arena lansert Galaxy Tab Pro 10.1 gjennom samsungmobilepress.com, men nettsiden skal imidlertid ha blitt fjernet i ettertid. Lanseringen var altså trolig en glipp. GSM-arena knipset et skjermskudd av nettsiden før den ble fjernet, så informasjonen kan karakteriseres som rimelig sikker selv om den egentlig ikke er ment å være offisiell.

Galaxy Tab Pro 10.1 skal ikke overraskende få Android 4.4 KitKat som operativsystem. Skjermen er, som navnet allerede har avslørt, 10,1 tommer stor. Oppløsningen er på 2560 x 1600 piksler. Under panseret finner vi en Exynos 5 Octa eller Snapdragon 800. Altså kommer den i to versjoner. Exynos-varianten har Wi-Fi og 3G mens Snapdragon-varianten har 4G-støtte i tillegg. Arbeidsminnet er på 2 GB, og batteriet rommer 8220 mAh.

Se alle bildene av nettbrettet på gsmarena.com »

Ellers støtter nettbrettet Bluetooth 4.0, USB 2.0, GPS og Glonass og har spor for minnekort av typen micro-SD. Størrelsen er 24,3 x 17,1 x 0,7 centimeter ifølge informasjonen GSM-arena fant på Samsungs spøkelsesnettside. Varianten uten LTE skal ha en vekt på 469 gram, mens LTE-varianten veier 477 gram.

Ryktene skal ha det til at Samsung også viser frem Note Pro-brett i tillegg, altså nettbrett der du også får med en pekepenn. Samsungs pressekonferanse starter en time før midnatt.

Her finner du alle sakene fra CES 2014-messen i Las Vegas »

(Kilde: gsmarena.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen