Samsung Galaxy SIII får nye skytjenester

Samsung Galaxy SIII får nye skytjenester

Samsungs nye flaggskip inngår i større satsing.

Samsung vil gi tilgang til alt, over alt og på alle plattformer

Allshare Play

Bare kort tid etter at vi fikk datoen for Samsungs S III-lansering, kan Samsung fortelle at de også vil presentere en ny skytjeneste. Nøyaktig hva som ligger i denne tjenesten vil vi ikke få vite før under presentasjonen i London 3. mai. Men Samsung går langt i å antyde at de er kommet til det punktet der teknologiene er modne for en sammensmelting.

I praksis betyr det at du får en ny søkefunksjon på mobilen. Søker du her vil resultatlisten ikke bare vise treff fra mobilen, men også fra alle andre dingser du har knyttet til ditt univers.

Også utenfor hjemmet

Under Telecruise 2012 i dag, viste Stig Ove Langø fra Samsung en film som demonstrerte hvordan det hele skal virke. Her fikk vi også se hvordan bildet fra en Samsung-TV kunne vises på en mobiltelefon, og hvordan alt innholdet i nettverket enkelt kan vises på en TV med DLNA. Allshare Play virker nå også når du er utenfor hjemmenettverket. Kobler du deg til hjemmenettverket via VPN er det heller ikke noe i veien for å hente bildet fra din Samsung-TV til Galaxy S III eller et Galaxy nettbrett, samme hvor i verden du befinner deg.

Her er klippet som viser Allshare Play i funksjon:

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen