Den store versjonen av S8 kan ligne på denne modellen, Xiaomis nye Mi MIX på 6,4 tommer og kantløst design.
Den store versjonen av S8 kan ligne på denne modellen, Xiaomis nye Mi MIX på 6,4 tommer og kantløst design. (Bilde: Xiaomi)

Samsung Galaxy S8 kommer trolig i monsterutgave med heldekkende skjerm

Den minste utgaven blir også stor, indikerer nye opplysninger.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Som alltid når ryktene om nye mobilmodeller begynner å rulle kan opplysningene noen ganger være motstridende. Nå har det kommet nye, interessant opplysninger om Samsungs neste flaggskip som ser ut til å utfordre informasjon som har kommet hittil.

Som nettstedet VentureBeat melder har det dukket opp et knippe godbiter om Galaxy S8 i koreanske medier den siste tiden, som først og fremst dreier seg om dimensjonene til Samsungs neste flaggskip.

Gigantutgave på 6,2 tommer

Ifølge opplysningene, som altså ikke er offisielt bekreftet, kommer mobilen i to utgaver. Den ene utgaven skal ha en størrelse på 5,7 tommer, altså samme størrelse som fjorårets Galaxy S6 Edge Plus og den mye omtalte Galaxy Note 7

Den minste versjonen av S8 skal få samme størrelse som brettmobilen Galaxy Note 7, her avbildet.
Den minste versjonen av S8 skal få samme størrelse som brettmobilen Galaxy Note 7, her avbildet. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Interessant nok skal imidlertid den andre versjonen få en enda større skjerm på saftige 6,2 tommer, noe som plasserer den i øvre størrelsessjikt blant mobiltelefoner. Begge modellene skal få kurvet «Edge»-design, som også er blitt antydet tidligere, og 6,2-tommeren skal i tillegg få heldekkende kant-til-kant-skjerm.

Dropper fysisk hjemknapp

Dermed ser det ut til at den største utgaven av Galaxy S8 vil ligne litt på den nye Xiaomi-modellen Mi MIX, som har en størrelse på 6,4 tommer og mer eller mindre rammeløst design. Den store S8-varianten er for øvrig også ryktet å droppe den tradisjonelle kombinasjonen av fysisk hjemknapp og berøringsknapper under skjermen til fordel på knapper på selve skjermen.

Tidligere rykter har indikert at S8 skulle komme i størrelsene 5,1 og 5,5 tommer, noe som altså nå ser ut til å være tilbakevist. Ingenting er imidlertid offisielt bekreftet, så alle opplysninger må ennå tas med en teskje salt.

Det ser også ut til at Galaxy S8 får en ny stemmeassistent: Den skal være mer avansert enn konkurrentene og kommer med egen knapp »

(Via Android Police)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen