(Bilde: Samsung)

– Samsung Galaxy S5 er bare billig plastikk

HTC-sjef slenger med leppa i nytt intervju.

Samsung selger desidert flest Android-mobiler, og har dermed satt HTC helt i skyggen når det gjelder salg. Toppmodellene til de to produsentene har imidlertid vært veldig nære hverandre de siste par årene, hvis vi ser på spesifikasjoner og ytelse. Derfor har åpenbart HTC sett seg lei av at Samsung får all oppmerksomheten.

Da Jason Mackenzie, HTCs toppsjef i USA, snakket med Business Insider kom spydighetene mot Samsung på løpende bånd om nye Samsung Galaxy S5.

Nedlatende kommentarer i fleng

Mackenzie sa for eksempel at HTC var et selskap som investerte i kundene sine og i å designe «et produkt du kunne være stolt av», mens Samsung ifølge ham bare investerte i reklame for produktene sine. Han brukte formuleringer som at fordi Samsung hadde alle pengene, kunne de gå ut og male verden blå – og at den strategien kom godt til syne på «det produktet» (Galaxy S5, altså). Ikke nok med det, HTC-sjefen avsluttet med en fulltreffer litt sør for beltestedet:

– Hvis du vil ha et produkt som er laget av billig plastikk, så er det en løsning for deg [Samsung Galaxy S5]. Men vi går etter en annen kunde, en som vil ha det beste, sa Mackenzie.

Prisguide: Få prisvarsel når HTC One M8 og Samsung Galaxy S5 kommer i salg!

Er slike angrep en del av deres nye strategi?
HTC trenger hjelp fra Gary Oldman for å kommunisere med kundene »

(Kilder: Business Insider)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen