Samsung Galaxy S5 – dekket med Swarovski-krystaller
Teknofil
(Bilde: Samsung/Youtube)

Samsung Galaxy S5 – dekket med Swarovski-krystaller

Den første, «eksklusive» versjonen av smarttelefonen er annonsert.

Den nylanserte Samsung Galaxy S5 er nok høyt oppe på ønskelistene til mange, men telefonen har også fått kritikk for å føles litt billig på grunn av plastdesignet. Denne nye versjonen fra Samsung, dekket med Swarovski-krystaller, føles nok imidlertid langt fra billig – både i hånda og på lommeboka.

Tradisjonen tro

Samsung og Swarovski har tradisjonelt samarbeidet om krystallversjoner av førstnevntes flaggskip-telefoner. Tradisjonen startet med Samsung Galaxy S II, og nå har altså også den nyeste toppmodellen blitt bekledd med krystaller.

Telefonen har fått det offisielle navnet Samsung Galaxy S5 Crystal Edition, og hele baksiden er dekket med bittesmå, blå krystaller fra topp til tå. Det er bare kameraet og blitsen som (heldigvis) ikke har krystaller over seg.

Slik ser den glitrende baksiden av telefonen ut. .
Slik ser den glitrende baksiden av telefonen ut. Foto: Samsung/Youtube

Bare i Sør-Korea?

Telefonen ble annonsert i en 12 sekunder lang video publisert på Samsungs Youtube-kanal i Sør-Korea. Det kan tyde på at vi kanskje ikke får se Swarovski-prydede Samsung Galaxy S5-telefoner i vår del av verden på en god stund (eller aldri). Da ville det jo vært mer logisk å publisere videoen på Samsungs internasjonale Youtube-kanal. Telefonen skal for øvrig nå markedet en gang i mai, så da får vi se.

Her er uansett de 12 sekundene med reklame fra Samsung. Det spørs vel om du faktisk vil investere i dette designobjektet selv etter å ha sett videoen: 

Er du en Apple-tilhenger? 
Dette er en skikkelig eksklusiv iPhone 5S! »

(Kilde: GSMArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen