(Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

– Samsung Galaxy S4 kommer i april

Anerkjente analytikere spår en tidlig ankomst for Samsung-flaggskipet.

Meldingene om Samsungs kommende flaggskip har begynt å få god fart i ryktemølla allerede, selv om en lanseringen ikke finner sted før et stykke ut i 2013. Reuters har imidlertid nylig pratet med analytikeren Nicolas Gaudois i UBS, som hevder at vi får møte Galaxy S IV (S4) så tidlig som april.

–Hvis vi ser på første halvdel av 2013, så ser vi beviser på at Samsung trolig vil fremskynde lanseringen av Galaxy S IV, sammenlignet med mai (i år) for Galaxy S III, sier Gaudois til Reuters.

Ryktene vi allerede har hørt om den nye Samsung-telefonen er at den trolig vil få en "uknuselig skjerm," eller i alle fall en bøyelig skjerm som ikke knuser like lett som dagens mobilskjermer. Gaudois tror denne utviklingen er godt i gang, og at Samsung vil bruke første halvdel av 2013 på å levere disse skjermene til sine toppmodeller.

Vil forandre alt

Dette bildet sirkulerer nå på Internett, og - hvem vet - kanskje vil Galaxy S4 ligne litt på denne?
Dette "mock-up"-bildet sirkulerer nå på Internett, og - hvem vet - kanskje vil Galaxy S4 ligne litt på denne?

Analytiker Mark Newman i byrået Stanford Bernstein er sammen med Gaudois rangert til 5 stjerner av Thomson Reuters Corporation for sine spådommer rundt Samsung. Newman tror bøyelige skjermer vil forandre "alt".

– Enten Galaxy S IV eller S V vil ha uknuselige- om ikke bøyelige eller sammenleggbare skjermer innen 2014. Det kommer til å bli en "game-changer", hevder Newman overfor Reuters.

Newman tror Samsungs største sjanse til vekst ligger i å stjele markedsandeler fra Apple i det dyreste prissegmentet. Han påpeker også at Samsungen har fordelen av å ligge langt fremme på utvikling av den teknologien de bruker i produksjonen av mobiltelefonene sine.

Ryktene om Samsungs uknuselige skjerm, som for øvrig har fått navnet Unbreakable Plain Display (UBP), kom også i forkant av Samsung Galaxy Note 2-lanseringen. Det fikk den ikke.

Les mer om ryktene her: – Samsung sliter med Galaxy S4

(Kilder: Reuters)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen