Samsung Galaxy Note II ble for første gang vist frem på et lignende arrangement før IFA-messen i fjor.
Teknofil
Samsung Galaxy Note II ble for første gang vist frem på et lignende arrangement før IFA-messen i fjor. (Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no)

Samsung fortsetter å hinte om Galaxy Note III

Vil bli vist frem om én måned.

Er du spent på Samsungs oppfølger til den gigantiske mobiltelefonen Galaxy Note II? Nå har selskapet sendt ut invitasjoner til journalister verden over til deres sedvanlige «unpacked»-event.

Foto: Samsung

Denne gangen er datoen satt til den 4. september, uken før forbrukerelektronikk-messen IFA går av stabelen. De nevner egentlig ikke Galaxy Note III direkte, men det skal ikke et rakettforsker til for å ta hintet "Note the date"

Galaxy Note II ble også vist frem for første gang på en lignende Unpacked-visning, såd et er ikke så overraskende at Samsung vil gjøre det samme med oppfølgeren. 

Lekkede spesifikasjoner?

Akkurat hvordan Galaxy S III vil se ut aner vi ikke, og Samsung har naturlig nok holdt tett opp spesifikasjonene også. Likevel, for et par uker tilbake fikk et nederlandsk nettsted tilsendt en skisse som angivelig røpet spesifikasjonene til den nye Noten

  • 5,7 tommers Super AMOLED-skjerm 
  • 13 megapiksels kamera med XENON-blitz
  • Bluetooth 4, USB 2, GPS
  • To ulike prosessorer: Samsung Exynos åttekjeernet prosessor eller en 2.3 GHz Qualcomm Snapdragon 800 firekjernet prosessor. 

Dette er som sagt ubekreftet, og Samsung vil nok holde kortene tett inntil brystet frem til lanseringen den 4. september.

Se de lekkede skissene av Galaxy Note III: 
Samsung Galaxy Note 3 kan være avslørt »

(Kilde: Ars Technica)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen