Samsung får kjeft etter dette bildet
Teknofil
(Bilde: Twitter)

Samsung får kjeft etter dette bildet

Det hvite hus mener Obama-selfie ble brukt til promotering.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Tidligere denne uken var USAs president Barack Obama på baseball-match. Der møtte han David Ortiz som spiller for klubben Boston Red Sox, og sammen tok de (selvfølgelig) en «selfie» for å forevige møtet. Bildet ble tatt med Samsung-mobilen til Ortiz, som la ut bildet på Twitter.

Ortiz er er imidlertid sponset av den sørkoreanske mobilprodusenten Samsung, noe som ikke falt i god jord hos Det hvite hus, ifølge Wall Street Journal (WSJ). De frykter at presidenten har blitt brukt i et kommersielt stunt. Samsung skal ha delt bildet videre til sine følgere i sosiale medier, noe som har gitt bildet enormt stor oppmerksomhet.

– Av prinsipp protesterer Det hvite hus mot alle forsøk på å bruke presidentens gjenkjennelsesfaktor i kommersielle hensikter. Og vi protesterer definitivt i dette tilfellet, sier pressesjef Jay Carney fra Det hvite hus, ifølge WSJ.

Bildet av presidenten og baseball-stjernen, med andre folk i bakgrunnen, skulle angivelig minne om «selfien» som Ellen De Generes tok under årets Oscar-utdeling. Dette var også iscenesatt av Samsung.

CamMe styrer du med en håndbevegelse:
Ta bedre "selfies" med denne appen »

(Kilde: Wall Street Journal (WSJ), Twitter)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen