Galaxy Note 7.
Galaxy Note 7. (Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no)

Samsung ber kunder om unnskyldning – tilbyr norske kunder en Galaxy S7 som erstatning

Samsung Nordic har kommet med en offisiell uttalelse etter Note 7-fiaskoen.

Galaxy Note 7 har blitt et aldri så lite mareritt for Samsung, og selskapet har endelig satt en fullstendig stopper for telefonen. I en fersk pressemelding har den nordiske avdelingen av Samsung nå kommet med en offisiell uttalelse, nærmere bestemt beklagelse.

– Vi vil virkelig be om unnskyldning til alle våre Galaxy Note7-kunder for at vi ikke har kunnet leve opp til kvaliteten og den høye standarden som forventes av Samsung. Vi er takknemlige for tålmodigheten dere har vist, og beklager eventuelle problemer dette har forårsaket, sier sjef for mobilavdelingen hos Samsung Electronics Nordic, Lars Jansson.

Nordmenn som måtte eie en Note 7 kan bytte den inn i en S7 eller S7 Edge, her avbildet.
Nordmenn som måtte eie en Note 7 kan bytte den inn i en S7 eller S7 Edge, her avbildet. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Tilbyr å bytte mot S7 eller S7 Edge

Samtidig kan selskapet bekrefte at norske kunder som måtte være berørt vil bli tilbudt å bytte Note 7-telefonen med en Galaxy S7 eller Galaxy S7 Edge, og få erstatning for prisforskjellen. Man kan også simpelthen heve kjøpet og få pengene tilbake, dersom man ønsker det.

Salget av Galaxy Note 7 har ennå ikke offisielt startet i Norge, men som Samsung peker på kan en del likevel være i besittelse av et eksemplar.

I pressemeldingen gjentar Samsung Nordic også budskapet som allerede har kommet fra sentralt hold, nemlig at alle eiere av Note 7-telefonen bør umiddelbart skru av telefonen og avslutte bruken.

Samsung har tatt alle forholdsregler: Nå sender selskapet ut brannsikre bokser til dem som har mottatt telefonen over nettet »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen