Samsung Mobile-sjefen Lee Young-hee bekrefter i et intervju med Korea Times at de vil lansere både en smartklokke og Galaxy Note III neste uke. (Bilde: Samsung/Shutterstock)

Samsung bekrefter kommende smartklokke

Vil vise fram «Gear» på IFA-messen neste uke.

Ryktene om at Samsungs er i ferd med å lansere en smartklokke ser ut til å stemme. Nå har en av Samsungs toppsjefer, Lee Young-hee, avslørt for Korea Times at de vil lansere en smartklokke neste uke. Klokken vil være Android-basert og ha en ikke-fleksibel skjerm. 

Konsept-enhet

Det virker imidlertid ikke som om klokken er ment for "alle". Lee omtaler produktet som "en konsept-enhet", som skal "meningsfull fremdrift" i mobilindustrien. Akkurat hva dette betyr er ikke sikkert, men det kan virke som det ikke vil bli en umiddelbar storlansering av Samsungs smartklokke, men at det heller vil være et nisjeprodukt for å sondere markedet. 

Bekreftet Galaxy Note III

I det samme intervjuet bekreftet også Lee ryktene om at Galaxy Note III vil slippes neste uke. Ifølge The Verge benekter hun at Samsung er interessert i å kjøpe opp det canadiske mobilselskapet BlackBerry, som har slitt de siste årene med synkende salgstall. 

Flere detaljer om Samsungs neste giganttelefon er allerede lekket: 
Slik blir Galaxy Note III »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen