Galaxy Note 7 kommer i en heftigere utgave, men kun i Kina foreløpig.
Galaxy Note 7 kommer i en heftigere utgave, men kun i Kina foreløpig. (Bilde: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no)

Samsung bekrefter Galaxy Note 7-utgave med 6 GB minne og 128 GB lagringsplass

Men det er én hake med den heftige Note 7-versjonen.

For noen få dager meldte vi om rykter som indikert at Samsungs nye brettmobil Galaxy Note 7 skal lanseres i en utgave med solide 6 GB minne og 128 GB lagringsplass. Som blant andre 9to5google rapporterer er den heftige Note 7-utgaven nå bekreftet av Samsung selv.

Det var sjefen for Samsungs mobilavdeling Koh Dong-jin som nylig kunne opplyse at den oppgraderte versjonen av mobilen er på vei ut på markedet. Informasjonen dukket først opp i den koreanske avisen Korea Herald.

Kun i Kina foreløpig

Den negative siden av nyheten er imidlertid at det kun er i Kina at den nye Note 7-modellen skal lanseres, i alle fall inntil videre. Ifølge Koh Dong-jin er årsaken til dette at høy minnemengde er noe kinesiske selskaper aggressivt markedsfører.

Galaxy Note 7.
Galaxy Note 7. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Tek.no

Tanken er altså tilsynelatende at den oppgraderte Note 7-modellen skal være mer konkurransedyktig på det kinesiske markedet. Koh Dong-jin uttalte imidlertid at Samsung «tar til seg» synspunkter fra øvrige regioner, noe som kan være et tegn på at telefonen vil bli tilbudt andre steder også.

Den vanlige utgaven av Note 7 har 4 GB minne og 64 GB lagringsplass, til tross for at rykter i forkant indikerte at den skulle utstyres med 6 GB/128 GB. Mobiler med 6 GB minne er sjelden vare, og fåes blant annet på ZTEs nye toppmodell Axon 7 og Lenovos ZUK 2 Pro.

Vurderer du å kjøpe en Note 7? Her er vår sniktitt på mobilen » 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen