Samletest «Helt» trådløse øreplugger

Det er ikke enormt mange "helt" trådløse øreplugger på markedet enda. Kravet om mye teknologi i bittesmå hus gjør at dette fortsatt tydelig er et førstegenerasjonsprodukt.

Én av disse danker ut Apple-pluggene

Danskene i Jabra viser nok en gang at de er gode på trådløs lyd.

Oppdatert 06.03: La til Earin M-1. 26.07: La til Jabees BTwins. 16.08: Byttet ut Jabra Elite Sport med 2017-modellen som har 50 prosent bedre batterilevetid. 

Frem til nå har «trådløse øreplugger» stort sett vært ensbetydende med øreplugger forbundet med en tråd bak nakken, og da vi testet slike før jul var det Jabra som stakk av med seieren.

Siden har det dukket opp en ny kategori, nemlig trådløse øreplugger helt uten en tråd, gjerne kalt «truly wireless earbuds» eller liknende. Den mest kjente i denne kategorien er nok utvilsomt Apples AirPods, men det har etter hvert også dukket opp konkurrenter fra en rekke andre merker.

Mye teknologi i små hus 

Det er ingen tvil om at disse fullstendig trådløse ørepluggene er langt mer kompliserte å designe enn neckband-varianten, siden du faktisk er nødt til å bygge inn egne bluetooth-radioer i begge pluggene, du må ha et batteri i hver plugg og du bør helst gjøre noe for å sørge for at ikke talekvaliteten lider voldsomt av at mikrofonen faktisk sitter i øret.

Løsningene varierer derfor stort i utforming, størrelse og funksjoner. Av de syv vi har testet så langt, har seks av dem et eget etui med batteri, noe som gjør at du kan lade dem opp igjen på farten. Den totale batterilevetiden varierer også en hel masse. Legg for øvrig merke til at Samsung Gear IconX varer noe lenger (cirka en time) om du bruker dem til å spille musikk du har lagret lokalt på ørepluggene, i stedet for å streame fra telefonen.

  Bragi The Headphone Jabra Elite Sport Onkyo W800BT Samsung Gear IconX Apple Airpods Earin M-1 Jabees BTwins
Type Kanalplugger Kanalplugger Kanalplugger Kanalplugger Plugger som "hviler" på øret Kanalplugger Kanalplugger
Kontrollfunksjoner Taster på høyre plugg Taster på begge pluggene Ingen Touch på høyre plugg Registrerer bevegelse i form av tapping på pluggen - Kun start/stopp og svar/legg på. 
Pulsmåler Nei Ja Nei Ja Nei Nei Nei
Annet Funksjon for å slippe gjennom omgivelseslyden Funksjon for å slippe gjennom omgivelseslyden. Egen treningsapp - Egen treningsapp for Samsung-telefoner. 4 GB lokal lagring. Funksjon for å slippe gjennom omgivelseslyden. W1-brikke. Sensor som merker at du tar dem ut av ørene. -
Batteri i ørepluggene 6 timer 4,5 timer 3 timer 1,5 timer (47 mAh) 5 timer 3 timer 3 timer
Batteri i etuiet 9 timer 15 timer Ikke oppgitt (315 mAh) 19 timer 9 timer Snaut 12 timer
Pris (hentet fra vår kommersielle partner Prisguide.no) 1440,- 1990,- 2995,- Ca 1450,- Ca 1700,- 1690,- 977,-

Hva ser vi etter? 

Alle kandidatene med unntak av Bragi The Headphone har ekstrabatteri i etuiet. Batterilevetiden varierer imidlertid ekstremt.
Alle kandidatene med unntak av Bragi The Headphone har ekstrabatteri i etuiet. Batterilevetiden varierer imidlertid ekstremt. Foto: Stein Jarle Olsen/Tek.no

Før vi går ned på enkeltproduktnivå vil vi si at det her foreløpig er ganske tydelig at det dreier seg om første generasjon av en teknologi. Det er ingen som helt har funnet den ultimate formelen, og med alle disse produktene må du være villig til å inngå kompromisser.

For å klargjøre litt hva vi er på jakt etter: Ørepluggene må selvfølgelig låte bra, de må være komfortable å ha på og være enkle til å få til å sitte på plass i ørene - helst også når vi trener. De bør holde noen timer på en lading, eventuelt ha et etui med batteri som går an å lade opp noen ganger fra. De må selvfølgelig også ha en dønn stabil bluetooth-tilkobling, for ingenting er så irriterende som lyd som hakker fordi tilkoblingen er dårlig. Optimalt bør de også ha gode kontrollmuligheter, gjerne en funksjon som merker om du tar dem ut av ørene, og ikke minst god talekvalitet. Dette er ikke enkelt, altså. 

Vinneren blir derfor den vi synes inngår færrest kompromisser, og tre av syv synes vi har så graverende feil eller mangler at de rett og slett ikke er mulig å anbefale - selv om lyden i seg selv kan være god. 

Produktet med færrest kompromisser

Jabra Elite Sport (2017)

martin-svitsjer.
8.5/10
Meget bra

Jabra Elite Sport var i utgangspunktet vår testvinner i denne testen, men i sommer har de lansert en oppgradert variant med 50 prosent bedre batterilevetid.

Elite Sport har et fint og luftig lydbilde, med flott balanse gjennom hele registeret, selv om de kanskje ikke er de ørepluggene i testen som låter aller best. De har ikke enormt tung bass, men den er til gjengjeld presis, spretten og behagelig. De har også godt med detaljer å by på, og toppen av registeret er rundet av akkurat såpass at du kan spille rimelig høyt uten at de låter skjærende på noe vis. Vår største innvending er at mellomtonen i noen tilfeller fremstår som litt flat og udynamisk, og det gjør for eksempel at instrumentseparasjonen er litt svak i enkelte låter. 

Utformingen er nøytral og passe diskré, og de sitter særdeles godt fast i undertegnedes ører tross at de nok for noen vil oppfattes som litt store, og den nye limegrønne fargen nok ikke er for alle. De ulike størrelsene på ørevingene bør gjøre det mulig å finne en passform som sitter. 

De har også imponerende god talekvalitet og støyreduksjon på mikrofonen til at pluggene faktisk sitter i øret. Bluetooth-tilkoblingen har vært fullstendig problemfri for oss i testperioden, og det gjelder også koblingen mellom de to ørepluggene. 

Pulsmålingen på øret har ikke vært spesielt pålitelig i våre tester, men ifølge Jabra bør det kunne løse seg ved å bruke en større ørevinge enn det vi har gjort. 

Batteritiden er definitivt oppgradert fra førstegenerasjonsmodellen. Jabra oppgir 4,5 timer på en lading, og det virker å være rimelig nøyaktig. Fra etuiet får du altså også to ekstra ladinger, og det gir en total batteritid på «opptil» 13,5 timer. I testperioden har vi ikke opplevd batteritiden som et problem, noe den til dels kunne være på førsteutgaven, delvis hjulpet av at pluggene lader veldig raskt når de er i etuiet.

De små tastene på pluggene er også en smule vanskelige å bruke, og det tar lang tid å venne seg til hvor du finner de ulike funksjonene. Tastene er også veldig små, og fører gjerne til at du dytter pluggene ekstra langt inn i øret. Her hadde det kanskje vært bedre om man utviklet en eller annen form for touch- eller tappløsning. 

Sammenlagt synes vi dette er ørepluggene som har færrest negative vedheng ved seg. Med 2017-modellen er også batteritiden blitt såpass god at den ikke er noe stort minus. 

Les hele testen av Jabra Elite Sport (2017) >> 

Pluss

 • Rimelig god og treningsvennlig lyd
 • Sitter veldig godt på plass, også til trening
 • Kobler til automatisk når du tar dem ut av etuiet
 • Mange varianter av puter, både i skum og silikon
 • Relativt god batterilevetid i denne klassen

Minus

 • Pulsmålingen er lunefull
 • Ikke hyperdetaljert i toppen av registeret
 • Batterilevetiden er ikke voldsomt imponerende uten etuiet

Et godt sett, men også med noen minuser

Apple AirPods

martin-svitsjer.
7.5/10
Bra

Apples Airpods var svært forsinket da de endelig kom på markedet før jul, men det virket som tiden Apple brukte på finpuss var brukt godt. 

Det hvite etuiet er svært kompakt, men W1-brikkens strømsparende egenskaper gjør likevel at Apple-pluggene har den heftigste batterilevetiden av alle om vi tar etuiet med i regnestykket. De lever i cirka fem timer på en lading, og du kan lade ytterligere nesten fire ganger fra etuiet. Det er veldig bra. 

Lyden er også rimelig god, og det virker som om de har fått et lite hopp i bassen sammenliknet med varianten med tråd. Det er ikke snakk om noen stor hifi-opplevelse, men de låter likevel fyldig, velbalansert og fint. 

Bluetooth-tilkoblingen er også dønn stabil, og talekvaliteten virker også å være god, men det skulle kanskje bare mangle siden de har den litt uelegante pinnen stikkende ned fra øret. 

Kontrollfunksjonene er også litt i tynneste laget. Den eneste muligheten er et dobbelttapp på den høyre ørepluggen, og du har bare to valg: Enten starte/stoppe musikken eller aktivere Siri. Vi savner både låt- og volumkontroll. 

De sitter overraskende godt i undertegnedes ører, men vi har også sett at andre har hatt motsatt opplevelse, så her er det nok lurt å gå i butikken og sjekke. Utformingen er litt annerledes enn Earpods, så det er mulig Airpods kan passe selv om Earpods ikke gjør det. 

Alt i alt synes vi Apple leverer ganske bra med Airpods - om du takler å gå rundt med de tannbørstene hengende ned fra øret, da. 

Les hele testen av Apple Airpods >>

Pluss

 • Fin og velbalansert lyd, punchy bass
 • Svræt komfortable å ha på
 • Best batterilevetid i sin klasse
 • Lader svært raskt i etuiet
 • Enkle å koble til med W1-brikken

Minus

 • Ser ikke akkurat stilige ut
 • Du kan få langt bedre trådløs lyd til samme pris
 • Veldig begrensede kontrollmuligheter
 • De beste funksjonene fungerer kun på Apple-produkter

Billig og bra

Jabees BTwins

martin-svitsjer.
7/10
Bra

Sist vi testet et produkt fra Jabees, var vi rett og slett rimelig kritiske. De leverte en tjukk bass-suppe som ikke dugde til noe annet enn trening.

Det var dermed med en viss skepsis vi pakket ut BTwins, selskapets forsøk på «helt trådløse» øreplugger. Selve husene er bygget i aluminium, som gjør dem litt tyngre enn de sannsynligvis kunne ha vært, men de er likevel enkle å få til å sitte på plass. De sitter også godt fast, i alle fall i undertegnedes ører, og er rimelig komfortable å ha på. Det følger med silikonputer både med og uten ørevinger og i mange forskjellige størrelser, så det bør finnes noe for enhver her.

Blåtanntilkoblingen fra iPhone har ikke vært noe annet enn dønn stabil i testperioden, med unntak av et tilfelle hvor lyden i den høyre pluggen falt ut og ikke ville komme tilbake før etter en restart. Du må også være oppmerksom på at det er et lite mareritt å skulle bytte kildeenhet, da BTwins ikke støtter tilkobling til flere enn én samtidig, i tillegg til at den lille knappen på hver plugg er utrolig flat og vanskelig å trykke inn.

Lyden er på sin side god. Btwins har godt med bass å by på, og lyden fremstår som relativt veloppløst og detaljert. Vi synes kanskje diskanten kunne tatt litt mer plass, men det kan avhjelpes noe med en equalizer, og Treble Booster-varianten til Spotify gjør også at lydbildet åpner seg noe mer opp. Btwins spiller også særdeles høyt - halvt volum fra iPhone er mer enn nok selv for mine volumglade ører, og her kan du spille skikkelig høyt uten at de låter skingrende.

Batterilevetiden er, som for resten av disse produktene, ganske mager. Vi opplevde tett opptil de oppgitte tre timene på en lading, og etuiet inneholder i tillegg snaut fire oppladinger, slik at du totalt kan få nærmere 15 timer. Batteriangivelsen på iPhone er imidlertid helt på jordet. Den rapporterer gjerne 60 % når pluggene sutrer om «Low battery» - da er det gjerne 5-10 minutter med lytting igjen.

Pluggene har innebygget mikrofon, og virker å fungere helt greit til samtaler, i alle fall så lenge det er relativt stille rundt deg. Et lite irritasjonsmoment er imidlertid at de går over til å kun levere lyd i den ene ørepluggen når du snakker i telefonen. Det virker unødvendig.

Totalt synes vi Jabees leverer bra med BTwins. Vi har dessuten sett dem til under tusenlappen, og det er definitivt mye trådløs lydmoro for pengene - i alle fall hvis du holder deg til én kildeenhet. 

Pluss

 • Flott, velbalansert lyd
 • Sitter godt fast i ørene
 • Komfortable å ha på

Minus

 • Middels batterilevetid
 • Ingen støtte for flere kildeenheter; komplisert å bytte
 • Veldig flate knapper
 • Kun monolyd ved samtaler
 • Vanskelig å sette pluggene på plass i etuiet

Nesten for små for sitt eget beste

Earin M-1

Resultatet av svenske Earins meget vellykkede Kickstarter-kampanje ble produktet M-1, uten tvil de minste av de trådløse ørepluggene vi har testet. Pluggene ser omtrent ut som et gjennomsnittlig par vanlige øreplugger med tråd, bare at tråden ikke er der. Det kan vi ikke akkurat si om resten av parene vi har testet.

Selve husene er utformet i aluminium, noe som gjør dem glatte og ganske enkle å miste. Undertegnede har ved flere anledninger mistet pluggene rett i asfalten, heldigvis uten annet resultat enn noen få sekunders lett panikk og noen små hakk i aluminiumshusene. Kanskje en idé med litt mer friksjon på neste utgave, Earin?

Earin M-1 låter veldig godt, med masse detaljer, flott balanse gjennom hele registeret, en stram og fin bass og godt med dynamikk i området mellom mellomtone og diskant. De runder også av toppen på en slik måte at de sjelden eller aldri låter skingrende eller slitsomt, men de største basshodene ville nok satt pris på litt mer smell i bunnen. Likevel er dette absolutt godt nok til å bruke som hovedhodetelefoner, og helt i toppen i dette segmentet.

De sitter også godt i undertegnedes ører. Av de medfølgende øreputene ble jeg best venner med silikonputene. Det følger også med et sett ørevinger til bruk for eksempel på løpetur, men disse passer ikke i ladeetuiet, så de må i tilfelle settes på kun når du trenger dem.

Det største problemet med M-1 er at koblingen mellom de to ørepluggene er ustabil. Med ujevne mellomrom, kanskje i snitt én gang per fem minutter, faller nemlig lyden i den høyre ørepluggen ut, og i motsetning til Onkyo-pluggene skjer det også innendørs, om enn litt mindre enn ute.

Batteritiden er gjennomsnittlig, med oppgitt tre timer på en lading og tre ekstra ladinger i etuiet. Det virker å stemme greit med våre erfaringer, men vær obs på at det er mulig å klikke pluggene på plass i etuiet uten at de faktisk lader. Litt underlig, all den tid at de bruker magneter for å sikre kontakt.

Selve etuiet er for øvrig også ytterst minimalistisk, og ser nærmest ut som en diskré liten parfymebeholder. Pluggene i seg selv er også helt enkle – de har ingen form for musikkontroll, og heller ikke mikrofon, så du kan ikke snakke i telefonen med dem.

Alt i alt er M-1 er et godt første forsøk fra Earin, som bremses litt av den trøblete bluetooth-tilkoblingen. Vi har allerede sett på oppfølgeren M-2, som lover å fikse tilkoblingsproblemene ved hjelp av magnetfeltsinduksjon (hjelp!), og ellers har både mikrofon og touchkontrollere. Om de får alt det til å fungere, kan det bli veldig, veldig bra.

Pluss

 • Utrolig små og diskré
 • God, velbalansert og detaljert lyd
 • Kompakt etui

Minus

 • Litt trøblete tilkobling mellom de to ørepluggene
 • Veldig glatte og enkle å miste
 • Ingen mikrofon eller kontroller
 • Ikke alltid tilkobling selv om pluggene tilsynelatende sitter fast i etuiet

Tynn lyd, men god passform og diskret utforming

Bragi The Headphone

De pretensiøst navngitte Bragi The Headphone er forsøk to fra Kickstarter-fenomenet som samlet inn enormt med penger til førsteproduktet The Dash. Denne gang har de droppet sensorene og ekstrafunksjonene, og resultatet er et sett som fokuserer kun på basisfunksjonene lyd, passform og batterilevetid. 

Mens The Dash var plaget av en veldig ustabil bluetooth-tilkobling, har vi ikke opplevd noen problemer med The Headphone. Til forskjell fra de andre settene vi har testet har ikke disse noe ekstra batteri i etuiet, men de har til gjengjeld den beste batteritiden om vi ser kun på ørepluggene, med seks timer. 

Utformingen er diskret og fin, og de sitter godt i ørene, selv om vi synes tre sett øreputer kanskje er litt i tynneste laget. En sidenote er at jeg vanligvis velger silikonputer, men her opplevde jeg til en forandring at det var skumputene som satt best. Det følger med to par silikonputer og ett par skumputer, og de er alle noe mindre enn vi har vært vante med fra andre produkter i samme kategori. Har du veldig store øreåpninger kan det hende at du vil slite med å få disse til å passe. 

Styring av musikken gjøres via noen veldig små taster på den høyre ørepluggen, som fungerer omtrent som fjernkontrollene du har på andre hodetelefoner i dag - to trykk for å hoppe frem, tre for å hoppe tilbake og så videre. Utfordringen er selvfølgelig at du har ørepluggene i øret når du trykker, og at det jo fører til at du bare skyver dem ekstra langt inn i øret, noe som kan være ukomfortabelt.

Lyden er dessuten litt for pen og pyntelig, etter vår mening. De er brukbart veloppløste, men så fort du beveger deg litt opp i volum fremstår de veldig fort som skjærende og vonde å høre på. Samtidig er også bassen nesten fraværende, og det gjør dem rett og slett litt kjedelige å høre på om det du foretrekker er energisk EDM, R&B eller pop med mye bass i bunnen. 

Bragi The Headphone kunne vært alt vi ønsket oss av trådløse øreplugger, men lyden er for svak og mangelen på batteri i etuiet er dessverre et minus i dette selskapet. 

Les hele testen av Bragi The Headphone >>

Pluss

 • Diskret design
 • Sitter godt på plass, behagelige å ha på
 • Solid bluetooth-tilkobling
 • Smart funksjon som lar deg høre omgivelsene

Minus

 • Veldig selektiv på musikken - mye høres skarpt og vondt ut
 • Lite bass å by på
 • Ikke batteri i etuiet
 • Dårlig talekvalitet
 • Det følger med veldig få øreputer
 • Ganske følsomme for vind

Best lyd, men altfor dårlig bluetooth-tilkobling

Onkyo W800BTB

Onkyos helt trådløse øreplugger er en litt underlig affære. Designet er ganske tøft, men de er samtidig veldig massive og står langt ut av ørene. Samtidig sørger de små ørevingene for at de sitter veldig godt i ørene. 

Lyden er den beste av de helt trådløse ørepluggene vi har testet, så om du stort sett har tenkt å bruke dem innendørs er dette et ganske godt valg. De har en flott balanse gjennom hele registeret, en presis og tørr basslinje i bunn og massevis av detaljer i toppen, samtidig som de er avrundet på en slik måte at det skal mye til før de fremstår som skjærende. 

Problemet oppstår så fort du beveger deg ut døren, i alle fall om du befinner deg i et wifi- og bluetooth-tungt bysentrum. Da begynner pluggene å slite voldsomt med tilkoblingen seg imellom, og den venstre ørepluggen faller stadig ut. Det er mildt sagt fryktelig irriterende. 

Hvorfor Onkyo har utstyrt begge pluggene med en stor knapp hver, samtidig som de ikke har gitt oss noen form for kontrollfunksjoner, er også et stort mysterium. Du må også skru på pluggene hver for seg, og de er ikke alltid like enkle å koble til om du har for vane å bruke dem med flere enheter. 

Ladeetuiet er også stort og litt uhåndterlig, og metoden Onkyo bruker for å feste pluggene i etuiet er langt fra optimal. Batteritiden er tre timer fra selve pluggene, men du kan få ut 15 timer til fra etuiet, så totalt sett blir det veldig bra. 

Alt i alt synes vi Onkyo-ene låter best, men bluetooth-trøbbelet gir et par karakterer i trekk. Kanskje kan det fikses i en firmware-oppdatering? Prisen er også stiv. 

Les hele testen av Onkyo W800BT >>

Pluss

 • Velbalansert og god lyd, spesielt fra Android
 • Sitter godt fast i ørene, komfortable
 • God batterilevetid med det tilhørende etuiet

Minus

 • Bluetooth-tilkoblingen mellom de to ørepluggene er veldig trøblete utendørs
 • Uten ladeetuiet holder de bare i tre timer
 • Ingen mulighet for å kontrollere volum eller avspilling
 • Ladeetuiet er stort og ikke spesielt pent
 • Låter litt skjærende og skarpt fra iPhone
 • Relativt dyre

God lyd, elendig batterilevetid

Samsung Gear IconX

Samsungs Gear IconX var tidlig ute blant de helt trådløse ørepluggene, og er kanskje det fremste eksemplet på at førstegenerasjonssyndromet eksisterer.

Lydmessig leverer Samsung godt, med klar og rimelig detaljert lyd - såfremt du finner et par puter som passer i ørene dine. De har også brukbart med bass å by på, men er hårfint litt for lyse i toppen, slik at de kan fremstå som litt skingrende om du liker å skru opp volumet. 

Pluggene er også diskrete og fine, med tre par små «hooks» som holder dem fast i ørene. Touchpanelet på siden av pluggene tar litt tid å bli vante med, men fungerer helt greit. Her kan du kontrollere det meste du til vanlig kan kontrollere med en fjernkontroll på ledning. 

Det største aberet med IconX er at batterilevetiden er direkte elendig. De holder bare halvannen time med strømming fra telefonen, og rundt en time ekstra om du spiller av musikk lokalt fra den interne lagringen på 4 GB. Hovedørepluggen, altså den som mottar signalet fra telefonen, lader seg også ut raskere enn den andre. 

Vi har også stadig opplevd at pluggene lader seg ut selv om de ligger i etuiet (som også har batteri), til tross for at Samsung har fått kritikk for dette hele veien og allerede har sluppet en liten drøss med firmwareoppdateringer. Ladeetuiet er ellers lite og elegant, men det hjelper altså ikke så lenge det ikke klarer å holde på strømmen. Samsung oppgir også at etuiet inneholder 315 mAh, cirka seks ganger så mye som ørepluggene, men vi klarer likevel ikke få mer enn cirka én lading ut av dem. 

Pulsmålingen ser ut til å være helt grei, i alle fall så lenge du bedriver jevn trening. Som med andre optiske målere er gjerne kurvene høyere i toppen og lavere i bunnen om du bedriver intervalltrening, for eksempel. 

Alt i alt rimelig god lyd, men batterilevetiden er nærmest en vits. Vi venter spent på forsøk to, Samsung. 

Pluss

 • Relativt god lyd
 • Små og diskré
 • Elegant ladeetui
 • Pulsmåler
 • Innebygget lagring, kan brukes uten telefon

Minus

 • Elendig batterilevetid
 • Pluggene lader seg ut selv i ladeetuiet
 • Touchkontrollene spiller ikke alltid på lag

Prisguide.no er en kommersiell partner til Teknisk Ukeblad Media. De leverer oppdaterte priser, prisvarsling og produktinformasjon. Du kan lese mer om Prisguide her »

Jabees BTwins

Jabra Elite Sport (2017)

Earin M-1

Bragi The Headphone

Onkyo W800BTB

Apple AirPods

Samsung Gear IconX

Jabees BTwins   Les mer »

Jabra Elite Sport (2017)   Les mer »

Beste priser

På lager 1 495,-
På lager 2 490,-
Ikke på lager 2 490,-
På lager 2 495,-

Earin M-1   Les mer »

Beste priser

På lager 999,-
På lager 999,-
På lager 999,-
På lager 1 990,-

Bragi The Headphone   Les mer »

Beste priser

Ukjent lagerstatus 1 190,-
På lager 1 195,-
På lager 1 195,-
Ikke på lager 1 195,-

Onkyo W800BTB   Les mer »

Beste priser

Ikke på lager 1 497,-
Ikke på lager 1 497,-

Apple AirPods   Les mer »

Beste priser

På lager 1 490,-
Forhåndsbestill 1 490,-
Forhåndsbestill 1 490,-
Ikke på lager 1 490,-

Samsung Gear IconX   Les mer »

Beste priser

Ikke på lager 1 514,-
Forventet lagerdato 2 063,-
Ikke på lager 2 301,-
Forventet lagerdato 2 359,-

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen