Samletest Trådløse hodetelefoner med aktiv støydemping

Vi har setter ni hodetelefoner med aktiv støydemping under lupen. (Bilde: Ole Henrik Johansen / Tek.no )

Unna vei Sony, her kommer de beste trådløse klokkene vi har testet

Vi har testet elleve kandidater uten en tråd.

Oppdatert 15. desember: Vi har lagt til Beoplay H9. 

Vi har allerede testet både trådløse øreplugger og trådløse hodetelefoner under 2000 kroner. Men vi er langt fra ferdig med haugen av trådløs lyd vi har inne til test. 

Nå står trådløse hodetelefoner med aktiv støykansellering for tur. Her har vi hele ni ulike modeller som står klare til en ny batalje, hvor prisene strekker seg fra rundt 2000 kroner og opp til rett over 4000 kroner. 

De foregående testene våre har vist et ganske stor sprik mellom hvilke modeller som gjør det best. Også i denne runden viser det seg at forskjellene er store, og at lyden du får for pengene kan variere en god del. 

Slik tester vi  

Her kan du sammenligne utseende på de ulike hodesettene

Under finner du en rangering av de modellene vi synes er best. I vår test har vi vektlagt lydkvaliteten til de ulike kandidatene, vekt og komfort på produktet, batterilevetid, design og eventuelle ekstrafunksjoner. 

I tillegg har vi sjekket hvor god rekkevidde de ulike hodesettene har, og ikke minst hvor godt den aktive støydempingen fungerer. Her har vi tatt med oss klokkene ut i felten, og oppsøkt miljøer som setter funksjonen på en skikkelig prøve. 

Alle settene har vært innom flere ører her i redaksjonen vår, og etter å ha testet oss igjennom alle modellene har vi diskutert oss frem til hvilke som er de beste. 

Til å sjekke lydkvaliteten har vi brukt ulike alternativer, blant annet Spotifys Extreme-kvalitet, samt Tidal (320 kbps) og ulike nettradioer. 

Samtidig har også både Android- og Apple-telefoner vært i ilden, slik at vi kan avduke om det skulle være noen forskjeller på de ulike plattformene. Det har seg nemlig slik at de bruker ulike  kodeker for å spille av lyd via blåtann. Mens Android blir best via Aptx-standarden, kjører Apple en AAC-kodek på sine telefoner. 

 

Rett og slett helt rått

B&O Play BeoPlay H9

martin-svitsjer.
10/10
Fantastisk

I første runde av denne samletesten så var Sony best. De ble dog ikke lenge værende på toppen av haugen. De må nå se seg slått av denne nyheten fra danske B&O. De har nemlig hentet ut det beste fra BeoPlay H7 og H8, og resultatet er BeoPlay H9 – et drømmehodesett, etter vår mening.

Prismessig skremmer det nok mange, for du må belage deg på å betale ytterligere noen hundrelapper fra Sonys alternativ. I skrivende stund koster de deg 4 795 kroner, men de er verdt hvert eneste øre.

Utformingen har BeoPlay H9 arvet fra lillebror H7, altså er det store klokker som står på menyen – dog har de fått en ny fargekombinasjon. Bærekomforten er hentet fra øverste hylle, hvor putene rundt klokkene er av typen som lar deg kose deg time etter time uten plager. Dessuten er de meget gode til å stenge uønsket støy ute, og de lekker nesten heller ikke i det hele tatt. 

I kjent B&O-stil så er materialvalgene også av topp kvalitet, hvor blant annet bøylen er i robust skinn med god, men hard, polstring på undersiden. Utover dette er aluminium en gjenganger i resten av produktet. 14 timers batteritid med trådløs drift og støykanselleringen aktivert er ikke like imponerende som en del av konkurrentene, men mer enn nok til en flytur over Atlanteren inkludert flyplassopphold. Om du kobler i kabelen holder det til 21 timer med støykansellering og musikk. 

Fra BeoPlay H8 har den nye toppmodellen fra B&O arvet aktiv støykansellering. Og denne er litt annerledes enn flere andre klokker i denne testen. Når vi går rundt i bymiljøer så blokkeres mye av støyen vekk, men likevel trenger enkelte lyder igjennom, noe som gjør deg litt mer på alerten der du går. Du hører nemlig lyder som dekkstøy i det fjerne, noe som gjør det enklere å følge med i trafikken. Denne støykanselleringen er ellers av den behagelige typen som ikke lager uønsket sus eller støy i klokkene når funksjonen er aktivert.

Dette alene er dog ikke nok til å vippe Sony vekk fra tronen med tanke på de ekstra hundrelappene du må betale for H9. Når vi legger til lydkvaliteten du får med disse klokkene ender totalen helt på topp. Her får du en lytterglede som ingen av de andre klokkene klarer å gi deg, en fantastisk balanse mellom de ulike registrene som gir deg en lydopplevelse vi knapt trodde var mulig via en trådløs overføring.

På den samme måten som hos lillebror H7 så har H9 helt kontroll over dynamikken i musikken, uansett hvor høyt du spiller. Bassen er helt fantastisk, med en tørrhet og kraft som er helt riktig vektet. Samtidig er mellomtonen og diskanten også helt topp. Her får du et hodesett som er av høy nok kvalitet til å brutalt avsløre hvilke sangen som er godt produsert eller ikke. Sjelden har vi hatt et så «må-ha»-sug av noe som er såpass kostbart som disse.

Koster du på med akustisk musikk så er ærligheten så høy at du kan nyte gode innspillinger med en lett frysning på ryggen. Dette er rett og slett helt rått av B&O.

Pluss

 • Overlegen lydkvalitet i sin klasse
 • Meget god bærekomfort
 • Robust og eksklusiv design
 • God batteritid
 • Stabil og god støykansellering

Minus

 • Dyre

 

Knakende god allrounder

Sony MDR-1000X

martin-svitsjer.
9/10
Imponerende

Neste mann på listen kommer fra Sony. Dette hodesettet faller i smak på tvers av redaksjonens lydtestere, hvor selskapet har klart å lage et hodesett som byr på knallgod lydkvalitet kombinert med en bunnsolid støykansellering – selv om de er blant de dyreste i testen. 

Klokkene sitter godt på hodet, og er av typen du fint kan bruke mange timer i strekk uten at de fremprovoserer nevneverdige plager. Dog er de litt vel klemmende i starten. Selve utformingen er ikke testens mest skrikende, men likevel gir små detaljer som skinntrukne overflater på klokkene en god kvalitetsfølelse.

Den aktive støydempingen på MDR-1000X er den beste i testen sammen med Boses QuietComfort 35. Funksjonen filtrerer med stort hell ut mye av støyen der du befinner deg, og i tillegg fungerer funksjonen som kan regulere nivået til den aktive støyreduksjonen meget godt.

Dessuten har klokkene hendige tilleggsfunksjoner, der du blant annet kan legge hånden på den ene klokken for å høre hva som foregår rundt deg. Da senkes lyden på musikken kraftig, og samtidig aktiveres de utvendige mikrofonene for å fange opp lyder fra omgivelsene.

Lyden er det lite å utsette på. Stereoperspektivet til MDR-1000X er stort og luftig, og klangen i klokkene er det lett å bli glad i. Her får du en tørr og potent bass, samtidig som mellomtonen og diskanten henger godt med. Overtonene er kraftigere og detaljerte uten at det føles skrikende å høre på.

Dette er et hodesett som passer til de aller fleste musikksjangere, hvor det gjengir klare kvinnestemmer like presist og naturlig som Leonard Cohen sin mannlige og basspregede røst. 

Hele testen av Sony MDR-1000X kan du lese her »

Pluss

 • Meget god lyd
 • Meget god aktiv støykansellering
 • Bra batteritid
 • Støtter LDAC over blåtann
 • Nyttig mute-funksjon
 • Autojusteringen av støydempingen fungerer godt

Minus

 • Klemmer litt hardt på hodet i starten

Fortsatt en av de aller beste

Bose QuietComfort 35

martin-svitsjer.
9/10
Imponerende

Bose har i flere år vært kongen på haugen når det kommer til aktiv støykansellering. Når de i tillegg har hatt god lydkvalitet å by på, har selskapet manglet skikkelig konkurranse, men nå må de se seg slått – selv om det på ingen måte er noen brakseier til Sonys alternativ.

Bose QuietComfort 35 er nemlig meget gjennomførte, og selskapet spinner videre på en suksessoppskrift de har fulgt gjennom flere generasjoner med QC-serien. Det nyeste familiemedlemmet har altså blitt trådløst, og i tillegg er lyden endret noe. Likevel er dette på ingen måte et familiemedlem som skiller seg nevneverdig ut fra mengden.

Utformingen av klokken er omtrent den samme som på den foregående modellen QuietComfort 25. Klokkene kommer blant annet i helsort, en farge også QC25 hadde på en spesialutgave. Passformen til klokkene er meget god, og dette kombinert med lav vekt gir deg god komfort for pengene.

Når det kommer til lyden så gjør ikke Bose dramatiske endringer på denne trådløse modellen, men noen forskjeller er det dog. For QC35 har blitt skarpere og mer detaljert i toppen – noe vi savnet med den trådbaserte lillebroren.

Lyden du får servert er ganske så velbalansert, der bassen er potent og fremtredende, samtidig som spesielt stemmer fremheves i lydbildet. Klokkene byr riktignok ikke på den samme bredden og luftigheten som sin konkurrent fra Sony, men likevel er de gode.

Støykanselleringen til Bose er fullt på høyde med vinneren av denne testen, dog kan den ikke reguleres på samme måte som med for eksempel Sony MDR-1000X. Et pluss i margen skal QC35 ha for at støydempingen ikke lager uønsket støy når den er aktivert, og er med det fortsatt en kjempegod turkamerat – spesielt på flyet.

Her kan du lese hele testen av Bose QuietComfort 35 »

Pluss

 • Fortsatt best på støykansellering
 • God lyd - bedre oppløst diskant enn QC25
 • Lette og komfortable å ha på seg
 • God trådløs overføring
 • Enkle å bruke
 • Meget god samtalelyd
 • God batteritid

Minus

 • Dyre
 • Blir litt varme å ha på seg over tid

Mye for pengene

Plantronics BackBeat Pro 2

Godt kjøp

I testen av rimeligere hodetelefoner stakk Plantronics av med et anbefalt-stempel med sine Backbeat Pro. Disse klokkene har også kommet i en ny versjon, og disse viser seg å være noe av det bedre også i klassen for dyre hodetelefoner med aktiv støyredusering.

Modellen heter Backbeat Pro 2, og utseendemessig er de ikke spesielt vakre. Treimitasjon og mye bruk av blank plast gir ikke verdens beste kvalitetsinntrykk, men utover det er det ikke mye å utsette på disse hodetelefonene.

Dette hodesettet er blant de billigste i det segmentet vi tester denne gangen, og til prisen får du en del smarte og praktiske løsninger som flere andre produsenter burde ta en nærmere kikk på.

Blant annet har hodetelefonene en funksjon der de pauser musikken når du tar hodesettet av hodet. Det er faktisk en ganske så hendig funksjon dersom du for eksempel hører mye på musikk på kontoret. Kommer noen for å gi deg en beskjed kan du bare vippe av deg klokkene, så stopper musikken uten at du trenger å dempe den eller slå av avspillingen på mobilen eller PC-en.

Likevel er det lyden som er viktigst på hodetelefoner, og her er Plantronics dyktige, etter vår mening. Klokkene låter riktignok litt varmt av seg, altså har de en ganske potent bass, men til gjengjeld så er den ikke for dominerende. Lydbildet i toppen er dynamisk og kontrollert, og skal vi sette fingeren på noe så må det bli at stereo-perspektivet ikke er like bredt som hos for eksempel Sony sine testvinnere.

Også støykanselleringen fungerer godt, og er tett oppunder like god som de aller beste i testen. I tillegg byr hodesettet på godt med batteritid, og sanker med det et Godt kjøp-stempel fra vår side.

Pluss

 • Behagelig, varm lyd
 • God batteritid
 • God støydemping
 • Smart mute-funksjon

Minus

 • Litt «skranglete» byggekvalitet

Traust, men sikkert valg

Sennheiser PXC 550

Også Sennheiser kaster seg inn i det trådløse markedet med en flunkende ny modell med aktiv støydemping. Denne modellen plasserer seg tett opptil konkurrentene fra Bose og Sony, men når ikke likevel helt opp.

Utformingen er ikke dette hodesettets sterkeste side. Det er langt fra stygt å se på, men det er heller ikke et stort blikkfang. Dog skal det sies at komforten er høy, hvor selskapet kombinerer lav vekt med god polstring, og resultatet er et hodesett som fint kan brukes på lange flyturer.

De nye hodetelefonene til Sennheiser har fått en bedre aktiv støydemping enn hva tilfellet er med de litt eldre Momentum-serien. Hvor aggressivt du ønsker at klokkene skal dempe justerer du enten med en bryter på den ene hodeklokken, eller via en egen app.

Denne appen lar deg også finjustere litt på lydbildet klokkene serverer deg. Ved nøytrale justeringer så er lyden litt vel klinisk av seg, altså gjengir den lyden med god presisjon og nøyaktighet – uten at den noen gang blir så engasjerende som andre alternativer i denne testen.

Er du avhengig av god batteritid så er PXC 550 det beste alternativet i denne testen, hvor du fulladet kan forvente opp mot 30 timers bruk uten at det trengs å lades.

Her kan du lese hele testen av Sennheiser PXC 550 »

Pluss

 • Solid bassgjengivelse
 • Detaljrik diskant
 • Lette og komfortable
 • Meget god batteritid
 • Enkle å bruke
 • Finurlig av- og på-knapp
 • God app
 • Støydempingen kan enkelt justeres via app eller på klokkene

Minus

 • Lavt volum ved trådløs bruk
 • Låter litt klinisk sammenliknet med rivalene
 • Berøringsknappene kan være litt kranglete å bruke

 

Kompakte med nyttige funksjoner

Libratone Q Adapt On-Ear

I denne testen har vi kun to klokker som er av typen on-ear. Libratone er et helt nytt produkt som frir til deg som ønsker et kompakt hodesett på hodet med godt av funksjoner. Utseende på disse klokkene kan ved første øyekast virke litt plastaktig, og selv om det er materialet som brukes rundt klokkene, har Libratone klart å gjenskape en god kvalitetsfølelse når du tar i dette hodesettet.

På siden av den ene klokken finner vi fuglen som går igjen på en rekke av Libratones produkter, og har du vært borti denne før vil bruksmåten være den samme. På denne klokken kan du regulere volumet på musikken, skifte sang, i tillegg til at den også angir hvor mye batteri du har igjen.

Utenom dette så har Libratone tatt i bruk en funksjon som også Sonys MDR-1000X har. Du kan nemlig legge hånden på denne klokken når du spiller musikk, og volumet vil bli dempet, samtidig som de utvendige mikrofonene fanger opp lyden fra omgivelsene dine. En hendig funksjon om du hører på musikk og noen kommer bort for å gi deg en rask beskjed.

Libratone Q Adapt har samtidig en annen funksjon vi setter pris på. Den har nemlig en automatisk funksjon som pauser det du hører på når du tar av deg hodetelefonene. Dette fungerer godt i praksis, og gjør at du slipper å fiske opp mobilen for å pause musikken. Samtidig har disse klokkene en ganske så god aktiv støydemping. Via en knapp på hodesettet eller appen kan du justere hvilket nivå du vil at denne skal være, hvor du i alt har fire knepp å velge mellom. En hendig funksjon om du skal ut og gå i trafikken, hvor du kan følge litt bedre med på hva som skjer rundt deg ved å trykke på knappen på hodesettet.

Rent lydmessig presterer disse klokkene ganske godt. Det vil si, hvor godt varierer litt av hvilken plattform du spiller musikken fra. Med iPhone blir lydbildet vel skarpt i våre ører, hvor spesielt diskanten blir for dominerende og voldsom, noe som resulterer i at lyden blir vel intens. Med en Android-telefon roer denne diskanten seg noen hakk, men likevel er den for spiss og kraftfull i våre ører. Resten av lydbildet er slettes ikke så ille, men klokkene har en tendens til å miste litt av dynamikken når du når maks volum.

Samtidig er ikke stereo-perspektivet like luftig og godt som vi kunne ønsket oss, selv om den er langt fra dårligst i denne testen. Dette er et hodesett som etter vår mening klarer seg best med «party»-musikk hvor bassen skal være med på å engasjere deg. Setter vi på musikk med en lys kvinnelig vokal, blir diskanten for intens til at vi kan høre på disse over tid.

Pluss

 • Kompakte
 • God batteritid
 • Velfungerende støykansellering som kan reguleres
 • Flere nyttige tilleggsfunksjoner
 • God bass og mellomtone

Minus

 • Diskanten er for skarp, spesielt om du bruker klokkene sammen med en iPhone

Kompakte, eksklusiv design

B&O Play BeoPlay H8

Er du på jakt etter et hodesett som er kompakt og samtidig er laget av materialer som oser av kvalitet, er disse klokkene fra B&O noe du burde ta en nærmere kikk på.

Dette er nemlig testens mest velbygde og eksklusive produkt. Disse klokkene er av on-ear-typen, altså sitter de på ørene dine, og selv om det ofte kan bety litt dårligere komfort, er ikke dette tilfellet her. Disse kan du trygt bruke over lengre perioder. Klokkene får også pluss i boka for å være enkle å betjene, med en berøringsflate på den ene klokken hvor du blant annet styrer volum.

Også dette hodesettet har aktiv støydemping, men den er ikke fullt så aggressiv som de beste kandidatene i denne testen. Den fungerer godt nok til at du fint får dempet mye av støyen rundt deg på vei til og fra jobb, men stillheten er ikke den samme som du får servert med Bose eller Sony.

Lyden er på sin side relativt god. B&O viser nok en gang at de mestrer dynamikk og kvalitet når det kommer til lyse toner. Men når det gjelder bassen og dypmellomtone så er det noe som ikke er like behagelig som de aller beste i testen. Bassen er nemlig litt buldrete og litt vel voldsom sammen med resten av lydbildet.

Det gjør at lyden blitt litt vel buldrende og påtrengende på enkelte musikksjangere. På den andre siden gjør denne bassen vei i vellinga når du lytter til «party»-musikk hvor bassen skal drive mye av inntrykket i musikken.

Samtidig må vi også nevne at hodetelefonene har 14 timers batteritid, noe som i seg selv er nok for mange, men altså lavest i denne testen.

Her kan du lese hele testen av B&O BeoPlay H8 »

Pluss

 • Elegant design og god byggekvalitet
 • God lyd
 • Enkel betjening
 • Meget god bærekomfort

Minus

 • Dyre
 • Ikke sammenleggbare
 • Ikke NFC

For deg som liker retro-design

Sennheiser Momentum Wireless

Sennheisers Momentum-serie har vært på markedet en stund, men viser likevel at de fint holder tritt med en rekke av kandidatene i denne testen.

Utseendet til hodesettet er ganske retro-aktig, noe som faller i smak hos oss. Samtidig er bøylen akkurat passe stram, samt at putene rundt klokkene bidrar til god komfort. I tillegg er vekten relativt lav, slik at du fint kan ha dem på deg over lengre perioder uten ubehag.

Støykanselleringen i disse klokkene er god, men som med flere andre i testen ikke god nok sammenliknet med de aller beste. Her får du en slags mellomting der du fortsatt kan høre mye av hva som foregår rundt deg, i tillegg til at mye kontinuerlig støy blir fjernet.

Lydmessig er disse klokkene gode. De er varmere i klangen enn sine brødre, og er også godt balansert igjennom hele registeret. Mellomtonen er et snev kraftigere og varmere enn hva tilfellet er med PXC 550. Diskanten er derimot litt mer sjenert, og vi skulle gjerne sett denne mer frempå.

Også her er ikke stereoperspektivet like ruvende og bredt som de to beste i testen, men det er likevel bedre enn flere av de dårligste.

Her kan du lese hele testen av Sennheiser Momentum II Wireless »

Pluss

 • Fin, varm klang
 • Enkelt og robust konstruert
 • God batteritid
 • Lekker lite lyd til omgivelsene

Minus

 • Diskanten kunne gjerne vært litt mer fremtredende

Billig og bra

JBL Everest V700 Elite

Komfort er en viktig faktor når du skal ut og reise med hodetelefoner, og dette noe JBL mestere ganske godt med sin nye Everest Elite700. De har nemlig testens største og mest komfortable puter, som isolert sett sitter meget godt mot øret ditt. Dog så klemmer bøylen litt i overkant mye, etter vår mening, selv om dette muligens avtar litt med tiden.

Utseendet på klokkene er slettes ikke verst, men de er veldig massive. De er testens største klokker, og blir for klumpete å ha på seg sammenlignet med de andre alternativene. Samtidig er også batteritiden blant de svakeste i testen, selv om de holder ut i rundt 15 timer på lading.

Hodesettet har videre en godkjent støykansellering. Også her må vi si at de beste i testen er et hakk hvassere, men likevel gjør ikke JBL seg bort på noe vis.

Når det kommer til lyden så den ganske gjennomført og god. Her får du en bass som ikke er overøst av styrke, men faktisk ganske så riktig og snerten av seg. Samtidig så er mellomtonene fullt på høyde, og det eneste vi kan utsette på diskanten er at den er nokså skarp i klangen. Dette kan du redusere på ved å ta i bruk appen fra JBL, som også er ganske så enkel i bruk.

Videre savner vi litt mer perspektiv og luftighet i lydbildet. Det er på ingen måte elendig, langt i fra, men det er heller ikke på samme nivå som de beste i testen.

Pluss

 • Komfortable å ha på seg
 • God lyd
 • Enkel app
 • God støykansellering

Minus

 • Store og klumpete
 • Skarp diskant

Blir for mumlende i lyden

Denon AH-GC20

Neste modell ut kommer fra Denon. Og disse kunne potensielt vært med og knivet om de beste plassene.

Byggekvaliteten til disse klokkene er nemlig meget god, hvor bøylen og klokkene er faste og fine uten noe skrangling og slingring i valsen, med noen øreputer om nok er blant de aller mest komfortable vi har testet.

Passformen er også helt topp, de sitter meget godt på hodet, og nedre del av klokkene klemmer godt inntil underkanten av øret. Samtidig sitter knapper til å justere volum, hoppe mellom sanger eller pause musikken lett tilgjengelig.

Vi kan også slå et slag for den aktive støydempingen, som også fungerer godt. Den er ikke fullt like god som hos Bose og Sony, men fullt på høyde med for eksempel Sennheiser PXC 550 – selv om den ikke kan reguleres på den samme måten som med Sennheisers alternativer.

Dog er ikke lyden så god som vi skulle ønsket oss. Klokkene er en av testens aller mest basstunge, og for å dempe den noe må du inn via en egen app for å justere. Samtidig er resten av mellomtonene og diskanten mumlende, akkurat som det ligger et slags filter foran elementene som ikke slipper igjennom de skarpeste tonene. Dette lar seg heller ikke «redde» med å justere kraftig i appen.

Likevel skal hodesettet ha pluss i margen for å ha et bredt stereoperspektiv.

Pluss

 • Solid byggekvalitet
 • God komfort
 • God batteritid
 • God støydemping

Minus

 • Basstunge
 • Mellomtonen og diskanten blir for «mumlende»
 • Trenger app for å rette på inntrykket

Støyreduksjonen er på ville veier

Sony MDR-100ABN

Sony har med to hodesett i denne testen, og mens det ene glitrer gjør det andre en ganske bedrøvelig figur.

Om vi starter med byggekvaliteten så er ikke denne like raffinert og gjennomført som med MDR-1000X. Du sitter igjen med litt vel mye plastfølelse, samtidig som det kjennes litt «skranglete» satt sammen – sammenlignet med sin storebror.

Dog kan vi ikke si at komforten er så aller verst på disse heller. De har en relativt lav vekt å vise til, og polstringen på klokkene gjør at du fint kan ha de på deg over lengre perioder av gangen.

Byggekvaliteten er ikke det som trekker ned dette hodesettet mest. Det er det støykanselleringen som gjør. Vårt første møte med dette hodesettet var for noen måneder siden, hvor vi var på langtur til Japan. Etter noen få timer på flyet angret vi bittert på at vi la våre vanlige Bose-klokker hjemme.

Støydempingen har nemlig en tendens til å lage mer støy enn den tar vekk. Spesielt på flyet ble motorstøyen fra selve flyet erstattet med plagsom støy laget av klokkene selv. Og gir kraftig trekk i vår bok.

For selve lydkvaliteten i dette hodesettet er slettes ikke verst. De har nemlig mange likhetstrekk med storebror 1000X. Lydbildet er balansert med akkurat passe mengde bass, mellomtone og diskant. Det eneste vi savner fra testvinneren er det brede stereoperspektivet.

Pluss

 • God og balansert lyd
 • God komfort

Minus

 • Støyreduksjonen fungerer dårlig
 • Lekker en del lyd til omgivelsene

Libratone Q Adapt On-Ear

B&O Play BeoPlay H9

Plantronics BackBeat Pro 2

Denon AH-GC20

Sony MDR-100ABN

JBL Everest V700 Elite

Sennheiser PXC 550

Sony MDR-1000X

Bose QuietComfort 35

Sennheiser Momentum Wireless

B&O Play BeoPlay H8

Libratone Q Adapt On-Ear   Les mer »

Beste priser

På lager 2 395,-
På lager 2 395,-
Forventet lagerdato 2 395,-
Ikke på lager 2 395,-

B&O Play BeoPlay H9   Les mer »

Beste priser

På lager 4 490,-
På lager 4 490,-
På lager 4 490,-
På lager 4 490,-

Plantronics BackBeat Pro 2   Les mer »

Beste priser

På lager 1 890,-
På lager 2 026,-
På lager 2 090,-
På lager 2 206,-

Denon AH-GC20   Les mer »

Sony MDR-100ABN   Les mer »

Beste priser

På lager 1 490,-
Ikke på lager 1 490,-
Forventet lagerdato 2 614,-

JBL Everest V700 Elite   Les mer »

Beste priser

Ikke på lager 1 695,-
Ikke på lager 1 695,-

Sennheiser PXC 550   Les mer »

Beste priser

På lager 2 790,-
På lager 3 788,-
På lager 3 789,-
På lager 3 790,-

Sony MDR-1000X   Les mer »

Beste priser

På lager 2 222,-
På lager 2 690,-
På lager 2 690,-
Ikke på lager 2 690,-

Bose QuietComfort 35   Les mer »

Beste priser

Kan ikke bestilles 2 995,-
Ikke på lager 3 490,-
Ikke på lager 3 490,-
På lager 3 495,-

Sennheiser Momentum Wireless   Les mer »

Beste priser

På lager 2 399,-
På lager 2 399,-
På lager 2 399,-
På lager 2 399,-

B&O Play BeoPlay H8   Les mer »

Beste priser

Ikke på lager 3 687,-
På lager 4 190,-
På lager 4 190,-
På lager 4 190,-

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen