Samler XP-oppdateringer i én pakke

RyanVM's Windows XP Post-SP2 Update Pack er en pakke med de siste oppdateringene for Windows XP SP2, det vil si alle oppdateringer er blitt gjort tilgjengelig etter at Service Pack 2 ble lansert. Oppdateringene er Microsofts orignale, men selve pakken er satt sammen av en tredjeperson.

Hensikten med pakken er å gjøre det enklere å reinstallere Windows XP med alle oppdateringene inkludert.

Last ned

Pakken kan lastes ned fra ryanvm.net (et stykke ned på siden), og er laget for å kunne integreres i installasjonsfilene for Windows XP via såkalt "slipstream". Pakken er på 41,5 MB, og kan pakkes opp med gratisprogrammet 7-ZIP.

For eksempel kan oppdateringspakken brukes i kombinasjon med programmet nLite, som gjør det enklere å velge hvilke programmer du skal ha med når du installerer Windows.

Du finner mer informasjon og oversikt over alle oppdateringer i RyanVM's Windows XP Post-SP2 Update Pack på nettsiden ryanvm.net.

Kun for engelsk XP

Merk at pakken kun gjelder for den engelske språkversjonen av Windows XP.

Du bør imidlertid være klar over at selv om denne pakken er laget med oppdateringer fra Microsoft, er dette en alternativ pakke. Du kan derfor ikke forvente å få hjelp fra Microsoft dersom noe galt skulle skje under eller etter installasjon av oppdateringene.

Den offisielle måten for å oppdatere Windows er for eksempel via Windows Update.

(Kilde: Bink.nu)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen