Samler fotoblogger

To fotoentusiaster har sendt oss melding om at de har opprettet en ny side som skal fungere som en startportal for ulike norske fotoblogger. Fotoblogger finnes det mange av i Norge, men de kan være vanskelig for potensielle lesere å finne, og det er også vanskelig for mange av de ulike fotobloggene å finne lesere. Begge deler er noe NorskeFotoblogger.org tar mål av seg å gjøre noe med.

NorskeFotoblogger.org kan alle som ønsker det registrere sine fotoblogger og kategorisere dem som de vil. Man kan også kommentere hverandres blogger og gi andre blogger din anbefaling dersom du synes de fortjener det. Dersom du ønsker å danne deg et raskt bilde av hver blogg uten nødvendigvis gå inn på den, vil tjenesten også kunne tilby deg et automatisk skjermbilde av hver enkelt blogg.

Faksimile: Norske Fotoblogger
Faksimile: Norske Fotoblogger

De to entusiastene som står bak siden er begge erfarne bloggere, og har flere år bak seg i "bloggosfæren", i tillegg til at de har en glødende interesse for foto. I det sivile liv er Geir Ertzgaard lærer i blant annet foto ved Solborg Folkehøgskule i Stavanger, mens Erik Drabløs er student ved Norsk Fotofagskole i Trondheim.

Nivået, sier de to initiativtakerne, skal ikke være så høyt at noen blir skremt fra å delta. Dette er et tiltak for alle som har en fotoblogg og ønsker å dele den med andre. Terskelen skal være lav og profilen uhøytidelig, og gjerne ikke uten humor, sier de to.

Du finner også en liste over norske fotoblogger i forumet, i denne tråden.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen