Samarbeider om fjernkontrollLogitech Harmony 655 (nåværende modell)

Fjernkontrollen skal utvikles og sertifiseres for Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005. Den skal kunne styre både datamaskiner med operativsystemet fra Microsoft og enhver annet enhet som tilknyttes.

I første omgang vil Logitech gjøre fjernkontrollen tilgjengelig for OEM-produsentene. En retail-versjon er planlagt lansert en gang i løpet av sommeren 2005.

Et slikt samarbeid har klare fordeler for oss forbrukere, men også visse ulemper. I første omgang er det positivt med et produkt som vil støttes fullt ut av operativsystemet.

Både Microsoft og Logitech har uttalt ønsker om å utvikle underholdningsopplevelser av ulik karakter. Vi aner derfor et produkt som vil fungere meget bra sammen med XP Media Center Edition 2005.

På en annen side vil dette sette Logitech i en slags monopolstilling. Logitech vil være det naturlige valget, og andre produsenter kan slite litt med å få sine produkter på banen.

Smart State-teknologi
Harmony-fjernkontrollen er blant annet basert på Logitechs Smart State-teknologi. Dette innebærer at det kun er nødvendig å trykke på én knapp når man skal underholdes. Hvis alle enheter er konfigurert korrekt, skal det være nok med ett tastetrykk for å starte hele anlegget, inkludert eksterne forsterkere og billedkilder.

Fjernkontrollen kan også friste med oppdatering via Internett. Ved å koble til Internett kan man laste ned profiler til ulike elektroniske komponenter. Databasen har titusenvis av ulike profiler å velge mellom.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

(Kilder: Logitech)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen