Samarbeid for Dell og Netshop

Dell og Netshop har nå inngått en partneravtale som gjelder alle Dells produkter, for både bedrifter og privatpersoner. Det betyr at man om kun kort tid kan handle Dell-produkter fra Netshop.

I kampen om kundene bestemte Dell seg for tre år siden at de ville tilby sine produkter også via andre kanaler enn sine egne. Avtalen med Netshop er enda et skritt på veien her.

Begge parter er naturlig nok fornøyde. Dell liker spesielt at kunder nå vil ha mulighet til å hente ut produkter både i Sandefjord og i Oslo. Netshop på sin side ser spesielt lyst på muligheten til å styrke seg i bedriftsmarkedet.

Produkter fra Dell skal være på plass allerede i neste uke kan Svenn Aage Lysebo, daglig leder hos Netshop, fortelle. I tillegg satser Netshop på å legge seg på hakket lavere priser enn det ting koster rett fra Dell. En rask titt viste oss at her har det skjedd ting, skjermen Ultrasharp U2410 koster f.eks 4299 kroner hos Netshop, mens den ligger på 6375 kroner (inkludert frakt) hos Dell. Dog skal det legges til at også andre aktører selger skjermen til tilsvarende pris som Netshop.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen