(Bilde: Apple)

Salgsuksess for iPhone 5S og 5C

Apple knuste fjorårets rekord.

For første gangen noensinne lanserte Apple to nye iPhone-modeller på én og samme dag, i form av iPhone 5S og iPhone 5C. Det skulle vise seg å være en genistrek, og selskapet rapporterer nå om et rekordsalg. I løpet av de tre første dagene telefonene har vært i butikkene har Apple solgt over 9 millioner enheter.

Til sammenligning solgte de fem millioner eksemplarer av iPhone 5 i løpet av fjorårets lanseringshelg.

Stolt sjef

Apple-sjefen Tim Cook er selvfølgelig strålende fornøyd, og sier stolt i en pressemelding at dette er den beste iPhone-lanseringen noensinne. 

— Etterspørselen av nye iPhoner har vært utrolig. Vi er utsolgte for det første partiet telefoner, men butikkene våre vil fortsette å få inn mye iPhone-partier jevnlig, forteller han i pressemeldingen. 

Selv om Apple gledelig skryter av det høye salgstallet, vil de ikke si noe om hvor mange av hver modell som er solgt. Uansett hvordan salgstallene er fordelt er ni millioner solgte enheter likevel et imponerende tall, og overgår glatt de seks millionene analytikere hadde spådd.

Rask iOS 7-konvertering

I tillegg til å selge forrykende mange telefoner, skryter Apple også av sitt nye operativsystem. Over 200 millioner enheter skal allerede være oppgradert til iOS 7. Det er dobbelt så mange som hoppet over til fjorårets iOS 6-oppgradering i løpet av lanseringshelgen.

Anmelderne likte den nye telefonen fra Apple: 
— Dette er den største S-oppgraderingen noensinne »

(Kilde: Apple Insider)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen