Salgsboom av ulåst Iphone

Salgsboom av ulåst Iphone

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det franske mobilselskapet Orange har uttalt at 20 prosent av alle kunder som har kjøpt Iphone, har valgt det ulåste alternativet.

Les mer:

- Tysk Iphone kan låses
- Tysk Iphone er ubrukelig i Norge
- Kan bli åpen Iphone i Norge

Mange nye kunder

Apple-mobilen koster 399 euro (cirka 3200 kroner) i Frankrike dersom du binder deg til Orange-abonnement i to år. Uten binding er prisen 749 euro (cirka 6000 kroner) uten binding. Per dags dato er også Frankrike det eneste landet som selger lovlig ulåste mobiler.

Tidligere skrev vi at T-Mobile i Tyskland en tid solgte ulåste mobiler etter en midlertidig forføyning i det tyske rettsvesenet. Det kunne nemlig se ut til at tyske lover, i likhet med franske lover, ikke tillater eksklusive avtaler. T-Mobile vant imidlertid rettssaken, der det ble slått fast at de kan selge Iphone kun låst til deres nett. Hvor mange ulåste mobiler som ble solgt i den to uker lange perioden de tilbød et ulåst alternativ vil ikke selskapet oppgi.

Orange kunne også meddele at 48 prosent av Iphone-kjøperne er nye kunder som ikke hadde abonnement hos operatøren fra før av, skriver BBC News.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen