Salg av TG-billetter starter snart


TG05

Et av verdens største dataparty, The Gathering (TG), blir i kjent stil avholdt i Vikingskipet på Hamar fra 12. til 16. april 2006. Arrangementet samler ca. 5500 datainteresserte personer, fortrinnsvis ungdom, fra inn- og utland.

Dersom alt går som planlagt, vil billettene til TG06 bli lagt ut for salg i midten av desember. Fjorårets billettpris var 615,- + avgifter. Årets billettpris er foreløpig ikke kjent.

TG benytter seg av Partytickets (PTN) billettsystemer, og har gjennom årene fått mye kritikk på grunn av disse systemene. I fjor ble det testet ut et nytt system som baserte seg på at man fikk et kønummer allerede når man logget seg inn på PTNs sider, og kunne kjøpe billettene når det var din tur. Det er liten tvil om at dette systemet fungerte bedre enn tidligere års systemer, men enkelte hadde fortsatt problemer. Dette skal nå bli tatt hånd om; i år introduseres et helt nytt system.

En stund før billettene blir lagt ut for salg vil alle få muligheten til å registrere seg som kjøper. Det spiller ingen rolle når du bestiller billettene - alle vil få et tilfeldig generert kønummer. Når det er din tur vil du motta en e-post, og du vil ha et par dager på å fullføre din ordre. Trafikken til serverne vil dermed bli fordelt ut over flere dager. Dette er gjort for å gi alle like muligheter til å få billetter.

For oss som allerede har hjemlengsel til TG, så kan fjorårets artikler og bildespesialer være god trøstelesing.

(Kilde: Gathering.org)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen