Salesforce vs. Microsoft

Alternativ tekst mangler

Salesforce.com tilbyr CRM-løsninger over internett og har skaffet seg en god posisjon i dette markedet. Selskapet har hatt et spesielt stort fokus på brukervennlighet, noe som har lykkes svært bra.

Tidligere i år introduserte man AppExchange, som gjorde at man kunne kjøre en rekke applikasjoner på toppen av denne plattformen. Denne uken varsler ledelsen hos Salesforce.com at man neste år kommer til å tilgjengeliggjøre et Java-lignende programmeringsspråk kjent som Apex.

Poenget med Apex er å øke fleksibiliteten ytterligere og gi muligheten for skikkelig applikasjonsutvikling.

Uttalelser fra Salesforce.com sier blant annet at kundene ikke trenger å kjøpe Windows Vista med alle mulige applikasjoner og det argumenteres for såkalte "on-demand"-tjenester istedet. Ved å sentralisere flest mulig av produktivitetsverktøyene på ett sted kan man altså spare inn på driftsutgifter og potensielle unødvendige lisensieringskostnader.

Salesforce er i ferd med å sanke samarbeidspartnere for Apex. Foreløpig er både Adobe, Dell og Sybase på listen.

Selskapets konsept konkurrerer direkte med både Microsoft og Oracle. Sistnevnte gjorde for øvrig et oppkjøp denne uken som skal gjøre integrasjon enda lettere mot deres egne løsninger. Les også: Oracle varsler bedre integrasjon

(Kilde: Internetnews)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen