(Bilde: Vi har kåret den beste musikkmobilen, og har samletestet Tomtoms to toppmodeller.)

Sakene du ikke vil gå glipp av

Her har du ukens oversikt over de viktigste hendelsene i mobilverdenen.

Nyheter og begivenheter

Spillsatsing fra Sony Ericsson

Les Spillsatsing fra Sony Ericsson

Sony Ericsson vil nå satse på mobilspill. Produsenten vil gjøre kameraet om til en berøringssensor, og dermed kan du styre karakteren i spillet ved å vippe på telefonen. Først ut er spillene Crash Bandicoot og Super Monkey.

Les hele saken »

– Billigere Iphone er på vei

Les – Billig Iphone er på vei

Digg.com-gründeren er ikke i tvil. Det er en billig versjon av Iphone på vei, som bare vil koste halvparten av dagens 8 GB-versjon. På en annen side var han heller ikke i tvil da han sa Iphone ville få et uttrekkbart tastatur og to batterier en måned før telefonen ble lansert.

Les hele saken »

Nye farger på populære telefoner

Les LGs kamerakonge blir rød

Denne uken har det blitt annonsert at kommende Sony Ericsson Xperia X1 ikke bare vil finnes i sortfarge, men også i sølvfarge. LG sier også at deres kamerakonge nå skal komme i rødt.

Ny Touch-mobil fra HTC

Les Her er HTC Touch Pro HTC har lansert enda en ny mobil med trykkskjerm til sin Touch-serie. Denne gangen er det HTC Touch Pro som har blitt lansert. Denne skal ha samme brukergrensesnitt som Touch Diamond, og er dermed laget for å kunne brukes med tommelen på trykkskjerm. Men i tillegg har Touch Pro fått et fullt qwerty-tastatur som gjør det lett å skrive e-post og tekstmeldinger.

Les hele saken »

Samsung med nye trykkskjermsmobiler?

Les Er dette Iphones nye rivaler?

På ryktebørsen finner vi nå to nye Samsung-telefoner, det begge skal ha hver sin store trykkskjerm. Den nyeste av dem er Samsung Instinct som er helt uten taster. Den andre er I900 som det lenge har gått rykter om, men nå har det dukket opp nye og skarpere bilder av telefonen.

Les hele saken »

Ny GPS-telefon bekreftet

Les Bekrefter GPS-mobil med to skjermer

Den belgiske GPS-produsenten Mio bekrefter at de har en ny GPS-telefon på vei. Telefonen får to skjermer, en på hver siden. På den ene siden er det en vanlig mobil med en liten skjerm og taster, mens det er en stor trykkskjerm for GPS-bruk på "baksiden".

Les hele saken »

Iphone kan komme 1. juli

Les Kan komme til Norge 1. juli

Ryktene sier at Iphone skal lanseres over hele Europa på samme tidspunkt. Apple skal ha eventer i flere av de store norske byene 1. juli, og det er trolig en Iphone-lansering som da vil finne sted.

Les hele saken »

Guider og annet

Her er de nye juni-mobilene

Les Her er de nye juni-mobilene

I denne måneden dukker det opp 13 nye telefoner i butikkhyllene. Nå kommer for eksempel Sony Ericsson med en GPS-telefon, LG med en ny trykkskjermsmobil og den HTC med den nye Touch Diamond som har et helt nytt menysystem. Også Nokia og Samsung kan friste med nye og spennende telefoner.

Les hele saken »

 

Tester og sniktitter

Samletest av musikkmobiler

Les Har bedre lyd enn Ipod Vi har samlet en rekke musikkmobiler på testbenken, og vurdert både lydkvalitet, brukervennlighet og minnekapasitet. Testvinneren har bedre lydkvalitet enn en mp3-spiller som Apple Ipod.

Les testen »

TEST: Tomtom-duell

Les TomTom Go 730 og Go 930 Denne uken har vi også publisert testen av Tomtoms to toppmodeller, Go 730 og 930. Disse tar deg ikke bare fra A til B, men kan også fungere som håndfri, brueks til å sende tekstmeldinger via mobilen, spille musikk eller styre musikken du har på en Ipod.

Les testen »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen