Denne uka har vi blant annet testet det beste trådløse stereohodesettet til nå.

Sakene du ikke vil gå glipp av

For å spare deg litt tid, oppsummerer vi hver uke de viktigste sakene fra Amobil-uken. Denne uken har vi testet en ny slank Walkman-toppmodell så vel som det beste trådløse musikkhodesettet så langt, og vi har satt søkelyset på alle de som bombarderer TV-en din med reklamer for supervibrasjon og tjenester som utgir seg for å kunne hypnotisere vennene dine. Her er sakene du ikke bør gå glipp av.

Nyheter og begivenheter

Les Her er årets GPS-mobiler

Her er årets GPS-mobiler

År 2008 bringer på en lang rekke nye mobiler med GPS. Det finnes allerede et lass i butikkene, og mange nye er på vei. Her finner du oversikten.

Les saken »

Les Sony Ericssons T650i er grønnest

Sony Ericsson T650i er grønnest

Greenpeace har kårets årets mest miljøvennlige mobil. Hvis du vil være miljøvennlig er det Sony Ericsson T650i du skal velge.

Les saken »

Les – Slutt å ''narre kundene''

- Slutt å narre kundene

Du har kanskje sett reklamer for Jamba, Celldorado og Ringtoneking og liknende selskaper på TV. Silje har prøvd ut noen av tjenestene de kan tilby, og er mildt sagt skuffet.

Les saken »

Les Fortsatt ikke ekte smarttelefon

Fortsatt ikke ekte smarttelefon

Du har kanskje fått med deg at Iphone endelig er åpen for programmer? Det viser seg imidlertid at Iphone ikke blir noen smarttelefon av den grunn. Du kan nemlig bare kjøre ett program om gangen, og telefonen støtter altså ikke vanlig fleroppgavekjøring.

Les saken »

Les Nytt abonnement for ekstrembrukeren

Nytt abonnement for ekstrembrukeren

Nå er det fastpris operatørene satser på. I forrige uke var det MTU som lanserte fastprisabonnement. Nå følger Mobildeal etter, og gir deg 3000 ringeminiutter og 3000 SMS for 624 kroner i måneden.

Les saken »

 

Guider

Les Lader du mobilen ofte?

Lader du mobilen ofte?

Da bør du lese denne guiden. Her lærer du hvordan du bør lade mobilen for å ikke slite batteriet, og noen triks som får mobilen din til å bruke mindre strøm.

Les guiden »

Les Koble mobilen til PC-en!

Koble mobilen til PC-en

Over de neste ukene ser vi nærmere på hva som befinner seg på CD-en som følger med mobilene fra de forskjellige produsentene. Vi begynner med Nokias PC Suite som lar deg sikkerhetskopiere mobilen din og mye annet.

Les guiden »

Les Slik mestrer du Windows-mobilen din

Slik mestrer du Windows-mobilen din

Har du fått deg Windows-mobil av jobben din? Her viser vi deg hvordan du kommer i gang med den nye mobilen.

Les guiden »

Les Her får du mobilt bredbånd i påska

Her får du mobilt bredbånd i påska

Du kan lese e-post og nyheter selv om du er på påskefjellet. Her kan du se de forskjellige løsningene, og sjekke om din hytte er dekket av mobilt bredbånd.

Les guiden »

Tester

Les Garmin Nüvi 760

GPS-en som gir deg klar tale

Garmins GPS gir deg mange funksjoner, og er svært god på navigasjonsfunksjonene. Likevel synes vi den mangler litt på underholdning og nyttefunksjoner.

Les testen »

Les Sony Ericsson W890i

Lekker musikkmobil i metall

Vi har testet den nyeste, lekreste og tynneste Walkman-mobilen. Mobilen er god på det aller meste, men feiler dessverre på hovedfunksjonen: Musikkspilleren. Lydkvaliteten er rett og slett ikke god nok.

Les testen »

Les Samsung SBH-500

Trådløs godlyd

Et trådløst hodesett gir ikke like bra lyd som et vanlig hodesett med ledninger. Men Samsung SBH-500 gir iallefall mye bedre lyd enn de fleste andre.

Les testen »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen