Sakene du ikke bør ha gått glipp av

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Test: Stor GPS til liten pris

Mio er ikke den ledende GPS-produsenten, men er sabla god på å lage GPS-er til lav pris. Mio Moov 500 har en 4,7 tommer stor skjerm, men likevel er prislappen på bare 1400 kroner. Her får du utvilsomt mye for pengene. 

Alt i alt endte GPS-en likevel bare på terningkast fire. Den kunne vært enklere i bruk, og den burde vært bedre på å navigere videre i tuneller. Den er heller ikke klargjort for trafikkmeldinger via Destia Traffic, slik at du ikke får melding om været og problemer på veiene rett på GPS-en. 

Les testen av Moov 500 »

Retrotest: Ericsson GH688

Vi har børstet svøv av Ericsson GH688 fra 1997, konstatert at den fungerte, skrudd tiden tilbake til nevnte årstall og gjort en liten test av proffmobilen fra fortiden. 

Telefonen var proff inn til beinet. Den imponerte med lagringsplass til hele 99 kontakter, og hadde blant annet en innebygget kalkulator og muligheter til å koble deg på nett via mobilnettet. Wow!

Les retrotesten av GH688 »

– Mobil-TV kommer i april

Vi har vært til stede mens NRK gjennomførte tester av DMB-TV, som kan bli den nye teknologien for mobil-TV i Norge. 

NRKs utviklingssjef for mobil sier at selskapet vil lansere mobil-TV i april, og hevder det vil finnes rundt ti enheter på markedet som støtter teknologien innen den tid. Tjenesten skal i utgangspunktet være gratis. 

Les mer om DMB-satsingen til NRK i Norge »

Her er Palms nye Pre

Palm vil gjerne ha tilbake sine tapte markedsandeler, og lanserer en telefon som skal ta opp konkurransen med Blackberry og Iphone. Det betyr at den blant annet har fulltastatur og en trykkskjerm med multitouch. 

Det som opptar mest plass i pressemeldingen fra Palm, er at det er en telefon som skal være på internett og innhente informasjon som den presenterer til deg på en enkel og integrert måte. Blant annet synkroniserer sjekker den om telefonkontaktene dine er på Facebook, eller kontaktlister som Outlook eller Gmail.

Les mer om Pre »

HTCs nye smarting heter Iolite

HTC har en nykommer på trappene. Innen kort tid skal Iolite lanseres, og ifølge ryktene ta over plassen til Touch Cruise i porteføljen. 

Alt tyder på at den nye telefonen kjører Windows Mobile 6.1, har super-3G, Edge og Wi-fi, så vel som GPS. Skjermen er like stor som i Touch Diamond og Touch Pro, og prosessoren like rask. 

Les mer om Iolite »

Lanserer to nye Walkman-modeller

Sony Ericsson ligger ikke på latsiden, og presenterer nå to nye Walkman-mobiler med navnene W715 og W508. Den heftigste av de to, W715, har flere nyttige funksjoner, som GPS og Wi-fi, så vel som 8 GB minne.

Les mer om de nye Walkman-mobilene »

I samme slengen har selskapet lansert en ny Cybershot-mobil, C510, der kamerafunksjonen er satt i høysetet. Kameraet stiller med mange funksjoner, og telefonen er bare 1,25 centimeter tykk. 

Les mer om C510 »

Lanserer ny trykkskjermmobil

Motorola har ikke gått helt i graven ennå. I løpet av uka har selskapet presentert tre nye telefoner - en ny trykkskjemmobil, en mobil som tåler knall og fall og en som er miljøvennlig og laget av resirkulert plastikk. 

Trykkskjermmobilen, som heter A3100, er kanskje den mest interessante. Denne har en 2,8 tommer skjerm med et fingervennlig brukergrensesnitt på toppen av et Windows Mobile-system. 

Les mer om A3100 og de andre nykommerne fra Motorola »

Hils på Iphone Air

Apple har ingenting med Iphone Air å gjøre. Telefonen er et produkt fra Kina som har fått Apples logo påstemplet, i form av et lysende eple på fremsiden i likhet med de du finner i selskapets datamaskiner. Utover dette byr telefonen på støtte for to SIM-kort, innebygget FM-radio, Bluetooth, og kamera.

Ryktene går fortsatt om at Apple selv skal lansere en "Iphone Nano", altså en mindre versjon av Iphone. Inntil den tid kommer, må du nøye deg med den kinesiske Iphone Air. 

Les mer om Iphone Air fra Kina »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen