Sakene du ikke bør ha gått glipp av

Her er Palms nye Pre

Palm vil gjerne ha tilbake sine tapte markedsandeler, og lanserer en telefon som skal ta opp konkurransen med Blackberry og Iphone. Det betyr at den blant annet har fulltastatur og en trykkskjerm med multitouch. 

Det som opptar mest plass i pressemeldingen fra Palm, er at det er en telefon som skal være på internett og innhente informasjon som den presenterer til deg på en enkel og integrert måte. Blant annet synkroniserer sjekker den om telefonkontaktene dine er på Facebook, eller kontaktlister som Outlook eller Gmail.

Les mer om Pre »

HTCs nye smarting heter Iolite

HTC har en nykommer på trappene. Innen kort tid skal Iolite lanseres, og ifølge ryktene ta over plassen til Touch Cruise i porteføljen. 

Alt tyder på at den nye telefonen kjører Windows Mobile 6.1, har super-3G, Edge og Wi-fi, så vel som GPS. Skjermen er like stor som i Touch Diamond og Touch Pro, og prosessoren like rask. 

Les mer om Iolite »

Lanserer to nye Walkman-modeller

Sony Ericsson ligger ikke på latsiden, og presenterer nå to nye Walkman-mobiler med navnene W715 og W508. Den heftigste av de to, W715, har flere nyttige funksjoner, som GPS og Wi-fi, så vel som 8 GB minne.

Les mer om de nye Walkman-mobilene »

I samme slengen har selskapet lansert en ny Cybershot-mobil, C510, der kamerafunksjonen er satt i høysetet. Kameraet stiller med mange funksjoner, og telefonen er bare 1,25 centimeter tykk. 

Les mer om C510 »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen