Sakene du ikke bør ha gått glipp av

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Test: Stor GPS til liten pris

Mio er ikke den ledende GPS-produsenten, men er sabla god på å lage GPS-er til lav pris. Mio Moov 500 har en 4,7 tommer stor skjerm, men likevel er prislappen på bare 1400 kroner. Her får du utvilsomt mye for pengene. 

Alt i alt endte GPS-en likevel bare på terningkast fire. Den kunne vært enklere i bruk, og den burde vært bedre på å navigere videre i tuneller. Den er heller ikke klargjort for trafikkmeldinger via Destia Traffic, slik at du ikke får melding om været og problemer på veiene rett på GPS-en. 

Les testen av Moov 500 »

Retrotest: Ericsson GH688

Vi har børstet svøv av Ericsson GH688 fra 1997, konstatert at den fungerte, skrudd tiden tilbake til nevnte årstall og gjort en liten test av proffmobilen fra fortiden. 

Telefonen var proff inn til beinet. Den imponerte med lagringsplass til hele 99 kontakter, og hadde blant annet en innebygget kalkulator og muligheter til å koble deg på nett via mobilnettet. Wow!

Les retrotesten av GH688 »

– Mobil-TV kommer i april

Vi har vært til stede mens NRK gjennomførte tester av DMB-TV, som kan bli den nye teknologien for mobil-TV i Norge. 

NRKs utviklingssjef for mobil sier at selskapet vil lansere mobil-TV i april, og hevder det vil finnes rundt ti enheter på markedet som støtter teknologien innen den tid. Tjenesten skal i utgangspunktet være gratis. 

Les mer om DMB-satsingen til NRK i Norge »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen