Vi har sett nærmere på fire GPS-modeller, og fått tafse på Tomtoms nyheter. (Bilde: Tomtom/Marius Valle)

Sakene du ikke bør ha gått glipp av

Denne uken har Nokia og Tomtom lansert nyheter, og vi har testet fire av de råeste GPS-mobilene på markedet. Det går også rykter om nye telefoner i HTCs populære Touch-serie.

Her er sakene du ikke bør ha gått glipp av:

Nyheter og begivenheter

Her er de nye mai-mobilene

Nå kommer det endelig en rekke nye og spennende mobiltelefoner i butikkene. Nokia og Sony Ericsson smeller til med nye smarttelefoner, mens Samsung legger Adidas-mobilen ut for salg.
Les hele saken

Nokia lanserer nye telefoner

Denne uken lanserte Nokia tre nye designtelefoner. To av nykommerne er skyvetelefoner, og en er en kamskjelltelefon. Dette er telefoner for deg som vil ha en pen telefon, men ikke vil betale fryktelig mye.
Les mer om Nokia 3600 Slide, 6600 Slide og 6600 Fold »

Netcom skrur opp ringeprisene

Husker du Netcoms gamle slagord om lik pris uansett når og hvem du ringer? Det blir kun et fjernt minne fra 1. juni. Da koster det 35 øre mer per minutt å ringe Tele2 og operatører i Network Norways nett.
Les hele saken »

Telenor kan bil verdens 3. største operatør

Telenor er ifølge kilder interessert i å slå seg sammen med den finsk-svenske operatøren Teliasonera. Det kan bety at vi får en ny gigantoperatør.
Les hele saken »

– Steve Jobs er et ondt geni

Grunnen til at Apple gjør det så bra er at de gjør alt feil, mener norsk trendforsker. Nå må operatørene slutte å tenke på tjenester, og heller gi oss internettilgang.
Les hele saken »

HTC lanserer ny Touch-serie

Ryktene forteller om en helt ny Touch-serie 6. mai. Da kommer trolig minst én ny telefon med en sylskarp skjerm og et nytt grensesnitt.
Les hele saken »

 

Tester og sniktitter

Test: De beste GPS-mobilene

GPS-mobiler har kommet for fullt. Vi har satt opp en duell mellom fire toppmodeller fra Nokia, Samsung, Sony Ericsson og HTC, og funnet ut hvilken som er aller best.
Les testen »

Sniktitt: Tomtom One 4th Edition

Denne uken lanserte Tomtom nye modeller i sin populære One-serie. Amobil har som eneste norske medium fått mulighet til å se nærmere på de nye GPS-ene.
Se sniktitten »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen