Vi har testet, og Microsoft har lansert.
Vi har testet, og Microsoft har lansert. (Bilde: Amobil.no)

Sakene du ikke bør ha gått glipp av

I uken som gikk testet vi fire vidt forskjellige dingser, inkludert Garmins Nüvi 250W som er et knallkjøp. I tillegg har vi blitt kjent med det som skal være Sony Ericssons nye smarttelefon, og Microsoft har lansert ny Windows Mobile.

Her er sakene du ikke bør ha gått glipp av:

Tester

Test: Samsung J400 – En sexy sekretær

Samsungs nye kamskjelltelefon er riktig lekker å se på, og kan fint organisere hverdagen din. Men dessverre holder det ikke helt til mål.
Les hvorfor »

Test: Spionér med Pupillo 3G-kamera

Du bruker kanskje ikke videosamtaler så fryktelig ofte. Men har du et Pupillo 3G-kamera kan du utnytte denne funksjonen til det fulle. Dette kameraet er nemlig et overvåkningskamera du kan ringe til.
Les testen »

Test: Cowon Iaudio U5

Mange mp3-spillere nå om dagen kan spille video, motta FM-radio, koble seg til internett og mye, mye mer. Cowon Iaudio U5 skiller seg ut. Dette er nemlig en mp3-spiller som bare skal spille musikk.
Les hele testen »

Test: Garmin Nüvi 250W – Den nye folke-GPS-en?

Verdens største GPS-produsent trår til med en billig GPS som kan det meste. Her får du stor skjerm, enkel navigering og pen design. Det holder til terningkast seks.
Les testen »

 

Nyheter

Her er de nye april-mobilene

April måned byr på en rekke interessante nyheter fra mobilprodusentene. Vi får også se HTC Shift - en fullbolds Vista-PC i miniformat. LG henter ogra frem trykkskjermsvåpenet sitt.
Se alle telefonene »

Er dette oppfølgeren til Sony Ericsson P1i?

En blogger hevder å vite mye om en ny telefon fra Sony Ericsson. Telefonen skal være oppfølgeren til P1i, og ha GPS, trykkskjerm og UIQ-grensesnitt.
Les mer »

Mobilprat på flyet? Nei takk!

Norwegian ser helst at passasjerne får slippe mobilprat på flyet. Selskapets kommende mobil-på-flyet-tilbud vil derfor bare bestå av data og SMS.
Les mer »

Endelig N-Gage

Nokia har endelig klart å få ut fingeren og lansert spillplattformen N-Gage til sine smarttelefonkunder. Men det er fortsatt en eksklusiv klubb...
Les mer »

Network Norway flytter til Telenor

Nå har Network Norway sagt opp sin roamingavtale med Netcom, og flyttet over til Telenor. Dermed for flere hundre tusen mobilbrukere endelig 3G igjen.
Les mer »

Opera Mini blir raskere

Ny versjon av Operas populære mobilnettleser er på vei. Nå lover selskapet at surfeoplevelsen blir bedre med 50 prosent raskere nedlasting.
Les hele saken »

Windows Mobile 6.1 er offisiell

Det kom kanskje ikke som noen bombe. Windows Mobile 6.1 har vært kjent lenge, men nå er operativsystemet offisiellt lansert.
Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen