amobiluken02-topp (Bilde: Amobil/produsentene)

Sakene du ikke bør ha gått glipp av

Den første ordinære uken i 2008 har vært svært begivenhetsrik. Vi har fått den første GPS-mobilen fra Sony Ericsson, Motorolas mobilen filmstudio, og vi falt pladask for en mobil fra Nokia og en mp3-spiller fra Creative.

Her er sakene du ikke bør ha gått glipp av:

 

Nyheter og begivenheter

Sony Ericsson lanserer tre nye mobiler

Mandag lanserte Sony Ericsson en ny musikkmobil, en ny designkamskjellmobil, og ikke minst sin aller første GPS-mobil. En av telefonene ser ut til å være inspirert av 90-tallsdesign...
Les hele saken »

Motorola slipper to nye mobiler

Den ene er en fullblods smarttelefon, og den andre er en musikkmobil. Multimedia står i skarp fokus på begge modellene, og Motorola markedsfører smarttelefonen Z10 som et filmstudio i lomma.
Les om de nye modellene »

IPEA blir til One Call

Network Norway har kjøpt opp IPEA, og slår operatøren sammen med One Call. Dermed er en aldri så liten æra over i mobil-Norge.
Les saken »

 

Tester

Test av Nokia 5310 Xpressmusic

5310 er nesten like mye mp3-spiller som mobiltelefon. Kombinasjonen lav vekt, liten størrelse, mange smarte funksjoner og mangel på grunnleggende feil gjorde at vi falt pladask for denne mobilen. Men pass opp dersom du er på jakt etter en telefon med bra batteri!
Les testen »

Test av Tomtom One XL

Vi har testet en av Tomtoms enklere modeller, One XL. Dette er imidlertid den heftigste av de enkle GPS-ene, noe som gjør den litt dyrere enn sine småbrødre. Det finnes likevel gode grunner til å se nærmere på One XL.
Les testen »

Test av Samsung J200

Den er billig, tungvint og irriterende. Likevel er Samsung J200 vel verdt en titt om du vil ha en skikkelig billig og liten 3G-mobil med mp3-spiller, kamera og gode taster.
Les testen »

Test av Creative Zen

Creative har vært med i mp3-spiller-gamet siden forrige århundre. Og det merkes virkelig når vi ser nærmere på selskapets nye Zen-spiller. Ikke bare er den liten og pen - den kan også vise video, og kan bygges ut med mer minne.
Les testen »

Test av Nokia N810

Vi kikket nærmere på Nokias nyeste surfebrett; N810. Dette er dingsen for deg som har vurdert å oppsøke hjelp på grunn av internettavhengighet. Glem trange mobilskjermer - N810 gir deg hele internett overalt.
Les testen »

Test av LG KE500

Den er billig, blank og pen - og ikke minst billig. Likevel klarer ikke LGs nye mobiltelefon å nå helt opp til eliteserien.
Les hvorfor »

 

Guider o.l.

Få bort julefettet med mobilen

Vi hjelper der med å holde nyttårsforsettene dine. Hemmeligheten er faktisk mobiltelefonen din. Den kan brukes som treningsmotivator, i tillegg til å holde styr på øktene dine.
Les hvordan »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen