Sakene du ikke bør gå glipp av

Denne uken har vi blant annet testet HTC-flaggskipet Touch Pro, samtidig som produsenten har lansert et nytt flaggskip - HTC Touch HD. Vi har dessuten hatt nettmøter med Ice og LG, der det ble avslørt at Ice vil satse på PC-er med innebygget CDMA-modem, og LG vil satse på mobiler med Android.

Her er de sakene du ikke vil gå glipp av:

Tester

HTC Touch Pro

Den har fantastisk skjerm, og er lett og morsom å bruke. Likevel er Touch Pro en helproff smarttelefon med alt av e-post og internettmuligheter du kan ønske deg. Dette er rett og slett en av de mest spennende mobilene i år.
Les testen »

Sony Ericsson G502

G502 ligger an til å bli nok en populær allround-mobil. Den er svært billig, men har likevel gode internettmuligheter. Telefonen fungerer også utmerket for deg som vil ha en enkel e-postleser i lomma.
Les testen »

Cresyn C750e

Vil du ha bedre lyd i mp3-spilleren din, kan C750e være noe for deg. Ørepluggene gir et bra lyd bilde, isolerer ute annen støy. De passer også bra for deg som vil høre på musikk under joggeturen.
Les testen »

Nyheter

Ice svarte leserne

Matthias Peter er administrerende direktør i Ice.net, og på fredag svarte han på lesernes spørsmål. Blant annet avdlørte Peter at selskapet vil satse på maskiner med innebygget CDMA-modem.
Les spørsmålene og svarene »

Første Android-mobil neste uke

Allerede på tirsdag skal den første Android-mobilen presenteres. Operatøren T-mobile skal lansere den under navnet G1, men det forventes at det er den mye omtalte HTC Dream som avsløres.
Les hele saken »
Les også: Prisen på telefonen er kjent »

Omnia I900-konkurrent fra Asus?

Samsungs teknomonster kan få hard konkurranse. Det har nemlig lekket ut bilder av en Asus-mobil som blant annet skal ha bredskjerm og et kamera med fem megapikslers oppløsning.
Les hele saken »

Apple får kritikk for sensur

Apple nekter å distribuere et Podcast-program som har blitt utviklet for Iphone. Årsaken er at programmet kan konkurrere mot Apples egen Itunes-løsning. Dette blir av mange sett på som konkurransehindrende sensur.
Les hele saken »

HTC lanserer tre nye

Touch HD er offisiell, sammen med Touch 3G og Touch Viva. Touch HD er utvilsomt den mest interessante av nyhetene, med heftige spesifikasjoner.
Les om nyhetene »
Les også: Alt om Touch HD »

– LG-mobiler med Android sannsynlig

LGs Knut Kjeksrud svarte våre lesere på et nettmøte på tirsdag. Blant annet avslørte han at det er sannsynlig at LG vil lansere mobiler med Googles Linux-baserte Android-system.
Les svarene »

Nå kommer Diamond i hvitt

HTCs yndling får ny farge. Spesifikasjonene vil være lik som den sorte utgaven, uten at det er noe å kimse av.
Les om nyheten her »

Har Nokia en N900 på vei?

Høyoppløst kamera og mobilfunksjon skal være blant ingrediensene i Nokias nye surfebrett. N900 skal være rettet mot de surfeglade.
Les saken »

Ny støtsikker fra Samsung

Samsung B2700 har et deksel som er utformet i samme materiale som skateboarhjul. Denne mobilen vil etter alt å dømme tåle alt av uhell du måtte utsette den for.
Les hele saken »

Guider

Guide: GPS-en din kan gå ut på dato

En GPS blir fort ubrukelig etterhvert som veiene endrer seg. Vi har tatt en titt på hva det koster å oppdatere GPS-er fra de største produsentene.
Les guiden »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen