Safari får sterk konkurranse
Teknofil

Safari får sterk konkurranse

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Google lanserte i fjor sin nye nettleser Google Chrome med fanfarer, brask og bram. Selv tok de sikte på å skape en enkel og rask nettleser. Nå vil de utvikle nettleseren videre og gjøre den tilgjengelig for Mac og Linux.

Macversjon før sommeren
Ifølge Cnet vil Google ha på plass en versjon av sin nettleser innen sommeren som vil kunne brukes på Mac og Linux. Idag er det kun windowsbrukere som kan benytte seg av Googles løsning. I tillegg vil Google samtidig jobbe for å få flere funksjoner inn i nettleseren ved hjelp av applikasjoner som brukere selv kan velge om de vil legge til. Planen er å ha på plass både muligheten for utvidelser og den nye versjonen av nettleseren på samme tid.

- Det er det vi håper på. De to prosessene foregår på samme tid og de er på samme utviklingsnivå, sier ansvarlig for Google Chrome, Brian Rakowski, ifølge Cnet News.


Ny versjon for windowsbrukere
Google jobber samtidig med en helt ny utgave også for windowsbrukere. Denne versjonen er fortsatt inne i testfasen, men vil inneha en rekke forbedringer lover Google. Blant annet vil den nye versjonen kunne huske hva du tidligere har skrevet på nettsider, som brukernavn og nettsøk og bedre zoomfunksjon. Flere forbedringer i den nye nettleseren kan du lese om hos Cnet News.

Chrome har på kort tid maktet å kapre en del av markedet. Hos Teknofil viser analyser at gjevnt over 1,2 prosent av våre lesere bruker Googles nettleser. Mange har derimot påpekt at muligheten til å legge til nye funksjoner i nettleseren har vært en brems for videre vekst.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen