Sabelrasling i bedriftsmarkedet

Sabelrasling i bedriftsmarkedet

Annonsør­innhold
Les hele saken »
For mange bedrifter, er mobilt bredbånd nærmest uerstattelig i disse dager. Fordelen av å ha med seg internett der man måtte befinne seg, er til stor hjelp for en rekke bransjer i Norge. Nå vil mobilt bredbåndsleverandøren Ice.net kapre til seg flere bedriftskunder, og senker derfor prisen på fri bruk med 100 kroner per måned.
 
Med Ice.nets bedriftsabonnement USB Alltid Avtale, koster det nå 299 kroner per måned for fri bruk, med USB-modem til 1 krone og bindingstid på 18 måneder. I tillegg kommer eventuelt et etableringsgebyr på 199 kroner.
 
Priskrig på mobilt bredbånd
Mobilt bredbånd inngår i Telenors bedriftskonsept kalt Telenor Ute, og har kapret til seg en stor del av bedriftskundene. For fri bruk av mobilt bredbånd med Telenor, må sjefen din betale 399 kroner per måned, men trenger ikke å betale for etablering. Ice.net har tidligere offentliggjort at de leverer mobile bredbåndstjenester til Røde Kors Hjelpekors og Kystverket. Ved å legge månedsprisen 100 kroner lavere enn Telenor, håper selskapet at flere bedrifter vil få øynene opp for Ice.net.
 
- Med en aggressiv pris på 299 kroner for ubegrenset bruk i hele det skandinaviske området, kombinert med en uslåelig turbo-3G dekningsgrad, setter Ice.net seg klart i førersetet for den videre fremveksten av mobilt bredbånd i dagens marked, hevder administrerende direktør Matthias Peter i Ice.net i en pressemelding.

(Artikkelen fortsettes)

Administrerende direktør Matthias Peter i Ice.net.
 
God dekning i Skandinavia
Peter poengterer at Ice.net leverer turbo-3G-hastighet, og har dekning i 75 prosent av Norgesarealet, i tillegg til 90 prosent av Danmarks og Sveriges areal.
 
- Folk har begynt å tenke mer og mer mobilt når det gjelder bredbånd. Hvorfor abonnere på en stedsbundet ADSL-linje, når du kan ha din personlige bredbåndslinje med deg overalt i Skandinavia, til en pris som er lavere enn ADSL? spør Matthias Peter i Ice.net.
 
Prisreduseringen for Ice.net Alltid tredde i kraft 1. oktober 2008.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen