Så mye tåler iPhone

Mange nye og avanserte mobiltelefoner går fort i stykker hvis de kommer i klem eller mistes i bakken. Men ikke iPhone.

PC World tok nylig iPhone med på en skikkelig stresstest. Testen var delt inn i flere deler, hvor første del gikk ut på å riste telefonen mange ganger i en pose full av nøkler, for deretter å gni nøklene og telefonen hardt sammen. Ikke en skramme. Deretter forsøkte PC World å ripe opp skjermen direkte ved å skape en nøkkel langs glasset. Fortsatt ikke en skramme.

Iphone ble deretter sluppet en rekke ganger i gulvet, både på teppe og hardt gulv. Behandlingen hadde ingen innvirkning på telefonen. Så var det asfalten neste. Telefonen ble sluppet rett i asfalten en rekke ganger. De eneste skadene telefonen fikk var noen skrammer i bakdekselet.

Det er altså ikke så enkelt å ødelegge verdens mest omtalte mobiltelefon. Lever du et hardt liv som åttebarnsforelder eller superhelt, kan iPhone se ut til å være telefonen for deg.

Men det betyr ikke at iPhone ikke kan ødelegges. Som vanlig er det et spørsmål om vilje. Det har noen vel ivrige iPhobe-brukere bevist, da de knuste en iPhone sønder og sammen og filmet hele seansen.

På PC Worlds nettsider kan du se stresstesten.

(Kilder: PC World)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen