Så mye må du betale for TV2 neste år
Teknofil

Så mye må du betale for TV2 neste år

Kanalen vil være fritt tilgjengelig på det digitale bakkenettet, sammen med NRK-kanalene, ut året. Men etter 2009 vil imidlertid kanalen ta seg betalt av sine RiksTV-kunder melder BT.no. TV2 tror de 160.000 kundene som i dag har den kostnadsfrie grunnpakken hos RiksTV, er villige til å betale for å se TV2.

– For det første er det bare en tredjedel av seerne våre som skal betale, nemlig de som abonnerer på oss gjennom det digitale bakkenettet, altså RiksTV. De som ser TV 2 gjennom kabel eller parabol betaler allerede. For det andre er det ikke snakk om å kreve betaling i nærheten av hva for eksempel NRK-lisensen er, sier Rune Indrøy i TV2.

Ifølge BT.no vil kostnaden for å få inn TV2 på det digitale bakkenettet etter året er omme, være mellom 20-30 kroner per måned. Det vil si at du må ut med i hvert fall ti prosent av NRK-avgiften.RiksTVs kommunikasjonsdirektør, Svein Ove Søreide, tror også kundene vil betale denne summen for å få inn TV2 til neste år.

– Som du må ha melk i kjøleskapet må du også ha TV 2 på fjernsynet. Jeg tror rett og slett det i dag er vanskelig for folk å kunne tenke seg ikke å skulle ha tilgang til TV 2, den eneste kommersielle allmennkringkasteren i landet, sier Søreide

Er du villig til å betale for TV2 på RiksTV? Si din mening på forumet.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen