Så mye koster Telenor HSDPA

Da Telenor lanserte sitt nye tilbud for HSDPA eller såkalt Turbo-3G viste de ikke overraskende frem sine prisplaner for det nye tilbudet. Selskapet har valgt å dele opp dette i tre tilbudspakker: Mobilt Bredbånd Fri Bruk, Mobilt Bredbånd Kveld & Helg og Mobilt Bredbånd Litt Bruk. I tillegg har eventuelle dagsbrukere også muligheten til å velge Mobilt Bredbånd Dagspris.

Les også:

- Nå har Telenor sluppet Turbo-3G
- NetCom med Turbo-3G i hele landet
- Ring gratis til halve Norge

Mobilt Bredbånd Fri Bruk

For storbrukere som er på fartene hele tiden og ønsker full kontroll over kostnadene. Månedspris er på 499 kroner og da er det fri bruk hele døgnet.

Mobilt Bredbånd Kveld & Helg

Retter seg mot dem som primært har behov for Mobilt Bredbånd på kveldstid og i helger, og er litt usikker på om Fri Bruk vil lønne seg. Månedsprisen ligger på 199 kroner og da er det fri bruk fra klokken 17:00 – 07:00 på hverdagene hele døgnet i helgene. Pris på dagtid er fem kroner per megabyte, med et tak per dag på 50 kroner.

Mobilt Bredbånd Litt Bruk

Den rimeligste startpakken for sporadiske brukere og dem som vil ha kontroll med utgiftene, men som ikke vet nøyaktig hvor mye de vil bruke nettet. Månedspris er 60 kroner. Da koster hver megabyte fem kroner, med et tak per dag på 50 kroner.

Tilgang til Telenor Trådløs Sone (Telenor WLAN) ligger inkludert i de tre pakkene, men da kun i de tidsrommene abonnementet gjelder for.

Mobilt Bredbånd Dagspris

Dette er ikke et abonnement, men her kan brukere betale 75 kroner per dag. Maksimumsprisen vil bli på 900 kroner i måneden.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen